MENIU

Ministrul Justiției, anunț despre prezentarea lui Ponta la DNA

Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a declarat miercuri că nu ştie când se duce Victor Ponta la DNA, după revenirea în ţară, "dar cu siguranţă va merge", precizând că aceasta este o chestiune pe care o gestionează premierul cu avocatul său, scrie Mediafax. 

"Nu am vorbit cu premierul Ponta astăzi, am vorbit acum câteva zile, aşa cum v-am spus ultima dată. Am văzut pe fluxurile de ştiri că s-a întors la Guvern astăzi. Nu pot decât să mă bucur de acest lucru", a spus Robert Cazanciuc, la ieşirea de la Consiliul Superior al Magistraturii. Întrebat când va merge Victor Ponta la DNA, ministrul Justiţiei a spus: "Este o chestiune pe care şi-o gestionează, cu siguranţă, împreună cu avocatul său".

"Nu ştiu când va merge, dar cu siguranţă va merge", a adăugat ministrul Justiţiei. Întrebat dacă ştie de discuţii despre o eventuală demisie a lui Victor Ponta, Cazanciuc a răspuns: "Cum v-am mai spus, din punctul meu de vedere cred că premierul Ponta nu are motive să-şi dea demisia". Premierul Victor Ponta s-a întors în România şi a mers, miercuri, la Guvern, el intrând, în cârje, în Palatul Victoria, înainte de şedinţa Executivului.

Ponta a fost întâmpinat la intrare, pe scările Palatului Victoria, de către premierul interimar Gabriel Oprea şi liderul interimar al PSD, ministrul Rovana Plumb. Victor Ponta i-a transmis preşedintelui Klaus Iohannis solicitarea de a lua act ca, începând de joi, să îşi reia atribuţiile de premier.