MENIU

Candidaturi depuse cu circ. Cum fac politicienii spectacol: Piedone cu interlopii, Burduja pe motocicletă, Clotilde Armand cu tupeu - VIDEO

Clotilde Armand

Alegerile de anul acesta s-au transformat într-un adevărat spectacol. De la intrări pe motocicletă, la tricouri cu sloganuri amuzante, politicienii s-au întrecut, care mai de care, în metode inedite prin care să își transmită mesajele mai departe. Depunerea candidaturilor s-a lăsat cu circ spre uimirea oamenilor care au mers să îi susțină. 

 

După ce a fost făcut în fel și chip, primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei cu surle și trâmbițe. Edilul a venit cu tricouri pe care scria Și Eu sunt Interlop, pe care le-a împărțit oamenilor.

Nici Sebastian Burduja nu s-a lăsat mai prejos. Ca să prindă viteză în cursa pentru Primăria Capitalei, liberalul a venit cu motocicleta să își depună candidatura.

După toate controversele în care a fost implicată, Clotilde Armand și-a depus candidatura cu tupeu și a lansat un atac dur la adresa premierului Marcel Ciolacu, precum și la adresa președintelui Senatului, Nicolae Ciucă.