MENIU

Ludovic Orban rupe tăcerea despre intrarea lui Rareș Bogdan în politică

Ludovic Orban consideră că gestul lui Rareș Bogdan de a se înscrie în PNL nu este surprizător, mai ales că fostul jurnalist a fost membru în tinerețe în această formațiune politică. Dezvăluirea despre numărul 1 de pe lista PNL de la europarlamentare a fost făcută în cadrul emisiunii Legile Puterii, moderată de Denise Rifai. 

Șeful liberalilor a spus că Rareș Bogdan nu este pentru prima dată în partidul liberal, el a fost activ în studenție, în tinerețe, în partid. A fost membru al PNL până în 1999. 

"Adeziunea lui Rareș Bogdan la valorile liberale, este o adeziune care există încă din tinerețe. Pentru el nu e nicio problemă să devină vârful de lance al luptei PNL cu PSD. Rareș Bogdan a fost primit cu maximă căldură în partid. Rareș a venit aproape ca acasă. Este un mare câștig pentru PNL, este un candidat puternic la europarlamentare. El a anunțat că vrea să fie în Comisia de drepturi și libertăți, mai ales libertatea de exprimare. El este implicat, din momentul în care a luat decizia de a fi primul pe listă, este implicat într-o campanie extrem de dură.", a spus Orban.

Întrebat cum a ajuns Rareș Bogdan primul pe lista liberalilor la europarlamentare, Orban a spus că:

"Ideea a fost a mea, am luat decizia împreună cu Rareș Bogdan.", a mai precizat Orban.