MENIU

Florin Cîțu, despre posibilitatea ca Marcel Ciolacu să fie premier la rocadă: „Nu știu exact. Inflaţia poate să explodeze”

Florin Cîțu - președintele Senatului

Florin Cîțu are îndoieli referitoare la faptul că Marcel Ciolacu va fi premier la rocada stabită în alianța de guvernare. Acesta spune că se poate întâmpla orice în privința economiei, iar măsurile ar putea fi altele.

Întrebat ce se va întâmpla când Marcel Ciolacu va fi premier, în urma rotaţiei premierilor, convenită în coaliţie, Florin Cîţu a răspuns: „O să fie complicat, nu ştiu. Să vedem dacă preşedintele României îl va numi pe Marcel Ciolacu premier. Nu ştiu exact”. 

„Nu ştiu ce domeniu stăpâneşte Marcel Ciolacu. Ceea ce face mi se pare trist este să îi amăgeşti pe români cu tot felul de măsuri. Românii deja sunt afectaţi, săracii, şi de război, şi de inflaţie, de dobânzi, să vii să îi tot amăgeşti cu tot felul de măsuri mi se pare cinic”, a spus liberalul.

„Inflaţia poate să explodeze, nu ştiu ce se va întâmpla, lucrurile pot lua diverse întorsături, în funcţie de ce se întâmplă cu economia. Dar până la urmă, este o coaliţie care ar trebui să lucreze pentru români. Din păcate, din 2023 vom intra în logica alegerilor din 2024”, a mai spus Florin Cîţu.

Mai multe articole despre:
florin citu inflatie economie guvern