MENIU

Dragnea, furios pe Sturzu pentru că nu i-a invitat la Congresul TSD pe Ponta și Bănicioiu: E culmea!

Noi replici dure în conflictul iscat între Mihai Sturzu și Liviu Dragnea. După ce l-a acuzat că i-ar fi propus să folosească tragedia din clubul Colectiv în scop politic, Dragnea îl critică pe Sturzu pentru faptul că nu i-a invitat pe fostul premier, Victor Ponta, și ministrul demisionar al Sănătății, Nicolae Bănicioiu, la Congresul TSD.

"Sunt hotărât să facem schimbări profunde în politica românească, în partdul nostru, să ne ocupăm serios de campanii. Au foarte multe proiecte peste care nu s-a uitat nimeni, din păcate, în ultimii doi ani de zile pe care o să le ducem mai departe. Am înțeles că acest domn (n.r - Mihai Sturzu) se aștepta să fie rugat să rămână. Am văzut că nu l-a rugat nimeni", a spus Dragnea.

Întrebat de ce Victor Ponta nu a fost prezent, președintele PSD a răspuns jurnaliștilor că nu a fost invitat de către Mihai Sturzu: "Asta este culmea, deci e inadmisibil ca fostul președinte al TSD, domnul care am înțeles că pleacă, să nu îl invite la acest congres, pentru că el trebuia să facă invitația. Am fost derajat că Victor Ponta și Nicolae Bănicioiu nu au fost invitați", a precizat Dragnea.  

 

Scandal uriaş la PSD! Mihai Sturzu cere SUSPENDAREA lui Dragnea

 

Dragnea:Sturzu avea un scenariu după Colectiv.Nu e admisibil să folosești o tragedie pentru așa ceva