MENIU

De ce ezită Weber să preia funcția de ministru al Apărării Naționale

Deputatul social-democrat Mihai Weber a declarat luni că, în acest moment, nu consideră oportun să ocupe funcția de ministru al Apărării Naționale, argumentând că este implicat în mai multe proiecte politice, atât în organizația PSD Gorj, cât și în Parlament.

"În ultimele zile s-a vehiculat, în mass-media, că aș figura pe lista PSD ca propunere pentru funcția de ministru al Apărării. Evident că o astfel de propunere m-ar onora, însă, pentru a pune capăt acestor speculații, țin să precizez că, în acest moment, nu consider că ar fi oportun să ocup o astfel de funcție. Motivele țin de implicarea mea în mai multe proiecte politice, atât în organizația PSD Gorj, cât și în Parlamentul României, proiecte care necesită întreaga mea implicare.În concluzie, nu am cunoștință să figurez pe o astfel de listă, dar, chiar dacă acest lucru ar fi real, nu aș avea de gând să accept această nominalizare", a explicat Weber, într-o declarație de presă transmisă AGERPRES.

Adrian Țuțuianu a anunțat săptămâna trecută că demisionează de la conducerea Ministerului Apărării, invocând "proasta comunicare" pe subiectul plății sumelor aferente soldelor/salariilor militarilor.

Mai multe articole despre:
null