MENIU

Dăncilă îi cere socoteală lui Iohannis pentru telefoanele date de la Cotroceni. "Este inacceptabil ..."

Viorica Dăncilă nu se lasă în războiul privind confruntarea cu Klaus Iohannis. Într-un mesaj postat luni seara pe Facebook, Dăncilă îi cere socoteală președintelui pentru telefoanele date de la Cotroceni.

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, îi solicită şefului statului, Klaus Iohannis, "să lămurească urgent" dacă a folosit resursele Administraţiei Prezidenţiale pentru a lansa invitaţiile la evenimentul pe care îl organizează marţi în calitate de candidat al PNL la actualele alegeri.

"Am văzut astăzi în presă că mai mulţi dintre cei care au fost invitaţi la evenimentul candidatului PNL, Klaus Iohannis, au fost sunaţi de la Administraţia Prezidenţială. Preşedintele trebuie să lămurească urgent dacă este adevărată această informaţie şi, dacă da, de câte ori a folosit resurse ale Administraţiei Prezidenţiale în organizarea propriei campanii electorale. Este inacceptabil ca preşedintele României să apeleze la fonduri bugetare sau la oameni plătiţi de contribuabili pentru a organiza activităţi de natură electorală, adică în folos politic propriu. Aşteptăm aceste lămuriri din partea candidatului PNL", a scris Dăncilă, luni, pe Facebook.

Preşedintele Iohannis a declarat luni că Viorica Dăncilă nu va fi primită la dezbaterea organizată marţi, de staff-ul PNL, la Biblioteca Centrală Universitară, dacă aceasta va veni acolo.

"Nu va fi primită, fiindcă nu este o dezbatere la care am invitat pe cineva. Este o discuţie cu jurnalişti, formatori de opinie, pe care eu am organizat-o, la care eu i-am invitat şi vom avea o discuţie aşezată, foarte interesantă, sper, despre mandatul care a trecut şi despre mandatul care sper să fie", a afirmat, luni, Iohannis.

Sursa foto: Inquam Photo

Mai multe articole despre:
viorica dăncilă klaus iohannis