MENIU

Dan Nica îl atacă pe Cătălin Ivan: "Socialiştii europeni nu vor apleca urechea la afirmaţiile lui"

Șeful delegației PSD din Parlamentul European, Dan Nica, a transmis, miercuri, că „în mod cert” grupul socialiștilor europeni „nu va apleca urechea” la afirmațiile europarlamentarului Cătălin Ivan care intenționează să depună o solicitare de excludere a PSD din familia politică europeană, transmite Mediafax.

„Este regretabil că domnul Ivan, probabil presat de apropierea alegerilor europarlamentare, încearcă să câștige capital electoral urmând bine-cunoscuta rețetă a Monicăi Macovei de a-i intoxica pe colegii de la Bruxelles cu minciuni despre România.

Probabil că dânsul și-a făcut un calcul meschin și a ajuns la concluzia că demagogia este mai eficientă decât munca efectivă în Parlamentul European. Încă nu e prea târziu ca domnul Ivan să realizeze ridicolul în care se plasează de unul singur, pentru că în mod cert Grupul S&D nu va apleca urechea la minciunile proferate de acesta”, a transmis Dan Nica, într-un comunicat de presă, citat de acceaşi sursă. 

Liderul europarlamentarilor social democrați a mai precizat că afirmațiile lui Cătălin Ivan nu pot schimba faptul că România a avut cea mai mare creștere economică din Europa în trimestrul II față de trimestrul I.

Ivan a anunțat marți că va cere excluderea PSD din Grupul Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților din Parlamentul European, la începutul sesiunii de toamnă a Parlamentului European.

Mai multe articole despre:
PSD europarlamentar Dan Nica Cătălin Ivan