MENIU

Ziarul de Cluj: Coldea și Cioloș, la masă la Viena. Cioloș neagă întâlnirea

Întâlnire de gradul zero! Nu oriunde, ci într-un restaurant de lux din Viena. Protagoniștii, nimeni alții decât Florian Coldea și Dacian Cioloș. Informația a fost dată publicității de Ziarul de Cluj. Fostul premier neagă întâlnirea. 

Potrivit sursei citate, la întâlnire ar fi participat și fostul șef al Serviciului de Informații Externe Mihai Răzvan Ungureanu. Tema discuției ar fi fost preconizata candidatură a lui Dacian Cioloș la prezidențiale. Întrevederea ar fi avut loc în decembrie, la un restaurant de lux din Viena, într-un separeu supranumit „separeul lui Videanu”. Ziarul de Cluj a publicat și două fotografii. Prima poză îl arată pe Florian Coldea în avion, iar autorii articolului scriu că fostul număr doi din SRI se îndrepta chiar spre Viena. În cea de-a doua imagine, se vede fațada restaurantului de lux, în care ar fi avut loc întâlnirea dintre Coldea și Cioloș.

Fostul premier a negat, pe pagina sa de Facebook, întâlnirea. ”Viena, în decembrie, e un loc plăcut, numai bun de vizitat, doar că nu am mai ajuns acolo de vreo patru ani. Pe domnul Coldea nu l-am mai văzut de prin 2016, când ne-am întâlnit, în cadru oficial, la un eveniment cât se poate de public”, a scris Cioloș pe pagina sa de Facebook.

Mai multe articole despre:
null