MENIU

Codrin Ştefănescu intervine în scandalul din Guvern: Carmen Dan nu trebuie să demisioneze

Carmen Dan nu ar trebui să demisioneze din Guvern. O spune la RFI secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu. El consideră că premierul Mihai Tudose şi ministrul de Interne trebuie să discute ”urgent” şi să prezinte un plan de măsuri, după cazul poliţistului suspectat de pedofilie.

Codrin Ştefănescu se aştepta ”ca şeful direct al pedofilului, care l-a ţinut şofer timp de ani de zile, să demisioneze sau să fie demis, adjunctul lui, cei din Serviciul respectiv, cei care au răspuns de această brigadă a şefului lui de la Poliţia Capitalei. Toată România aştepta ca în orice ţară democratică după un astfel de caz cutremurător să se întâmple nişte lucruri, iar ele se amână”, a spus acesta la RFI

Secretarul general adjunct al PSD consideră că nu se impune demisia lui Carmen Dan din funcţia de ministru de Interne:

”Acum am ajuns la discuţia în care se cere demisia ministrului de Interne. Eu cred că n-ar trebui să demisioneze, dar ar trebui să discute urgent cu primul-ministru în cursul zilei de azi şi cred că o vor şi face şi să iasă în faţa opiniei publice amândoi, cu un punct de vedere, nişte explicaţii detaliate pentru toată România, ce se va întâmpla cu examenul psihologic, cu examenul psihiatric, cum se va produce, ce se întâmplă cu cei care sunt vinovaţi în structura asta. Şi nimeni din România şi nimeni din partid şi nimeni dintre cetăţenii României nu sunt convinşi că e necesară această ceartă, ci sunt necesare nişte lămuriri foarte urgente şi din partea primului-ministru, care i-a cerut raport lui Despescu şi din partea ministrului de Interne”.

Mai multe articole despre:
măsuri guvern PSD Codrin Ştefănescu anunţ decizii