MENIU

Alina Gorghiu anunță spectacol la moțiunea împotriva lui Cîțu : ”Vă garantez un nou episod jenant marca PSD”

Alina Gorghiu recomandă tuturor să urmărească ședința Senatuli de luni, începând cu ora 16.00, acolo unde are garanții că va avea loc ”un nou episod jenant marca PSD.”

"Vă recomand să urmăriți, astăzi, ce se va întâmpla în plenul Senatului. Vă garantez un nou episod jenant marca PSD. Lăsând la o parte tâmpenia absolută cu depunerea unei moțiuni împotriva unui ministru la nicio lună de la instalarea în funcție, credeți că senatorii social-democrați vor avea decența de a recunoaște cu cifrele pe masă dezastrul guvernării lor?!

Tineți minte, stimați PSD-iști: de câte ori PSD a folosit acuzația de austeritate la adresa PNL, tot de-atâtea ori s-a întors împotriva sa! Românii nu mai vor cadouri în bani de la bugetul de stat cu care se lăuda PSD în campania electorală, nu îi mai mulțumește așa ceva!

Ei vor infrastructură, vor autostrăzi, vor spitale, vor proiecte importante de investiții! Acesta a fost mesajul românilor la ultimele alegeri! Și este categoric un mesaj de maturizare a societății!", a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Mai multe articole despre: