MENIU

Soţia, către Cabral: O să mori prea devreme, nesimţitule!

<p>Cabral</p>

Cabral si-a facut recent analizele, dupa multe amanari, iar vestea pe care i-a dat-o medicul nu e cea mai buna. Acesta i-a spus ca sansele sunt mari sa se imbolnaveasca de ceva "groaznic de dureros", care i-ar putea lua chiar viata, scrie Ziare.com.

"O sa mori prea devreme, nesimtitule, si-o sa raman ca proasta sa te jelesc!", asa i-a spus sotia lui Cabral, dupa ce acesta a tot amanat sa-si faca analizele, ajungand sa se certe "la cutite" cu Andreea, dupa cum marturiseste pe blog Cabral.

Dupa o astfel de afirmatie, Cabral a cazut pe ganduri, reflectand: "Intr-un fel (un fel gresit, evident) prostul se mandreste atunci cand aude din astea... se simte important in viata lui. In alt fel... asa de prost sa fiu, sa mor din nesimtire?".

Prezentatorul TV marturiseste si cum a ajuns in aceasta situatie: "Asta se intampla atunci cand, dupa o indelungata perioada de nesimtire, am catadicsit sa-mi fac analizele de sange".

Cat despre intalnirea cu medicul, aceasta nu a fost cea mai placuta: "Doctorul a ridicat ochii din foaie, s-a uitat la mine cu ochi mirati si mi-a zis pe un ton nutru: Ai trei sanse din patru sa evolueze in ceva groaznic de dureros si care ti-ar putea lua si viata.

Ce naiba mananci?! Sport mai facem si noi? Si de ce-ai asteptat atat ca sa-ti faci nenorocitele astea de analize?!".


Cazul lui Cabral e unul general, dupa cum chiar vedeta recunoaste: "Pai ce sa astept? Ce asteptam cu totii... sa am mai mult timp disponibil, sa am mai putine lucruri de facut, sa-mi fie mai la indemana, sa am chef... si asa trec saptamanile si lunile, se face anul si la analize nu catadicsim sa mergem. Si murim prea devreme, din nesimtire".

Mai multe articole despre:
analize soţie Cabral