MENIU

Smiley a primit un buletin nou de la MAI. "Fii și tu ca ‪Smiley‬, fă-ți buletin!"

Smiley a primit un buletin simbolic din partea Ministerului Afacerilor Interne (MAI). Totul în contextul în care MAI a lansat luna trecuta o campanie care promoveaza reinnoirea actelor de identitate, inspirata din piesa "Pierdut buletin", cântată de Smiley şi Doc.

"Am din nou ‪#‎buletin‬! #‎MAI‬ îi mulțumește lui Smiley pentru sprijinul acordat în promovarea acestei campanii! Ca urmare a demersurilor comune, de la începutul anului, peste 150.000 de români și-au reînnoit actele de identitate. Fii și tu ca ‪#‎Smiley‬, fă-ți #buletin! Vei putea, astfel, să te plimbi în afara țării, să dai examenul pentru permisul de conducere, să te înscrii la liceu sau la facultate sau să-ți exerciți dreptul de vot! Iar anul acesta vor fi două procese electorale!", se precizează pe contul de Facebook al MAI.

De asemenea, pe reţeaua de socializare au fost publicate şi o serie de fotografii, în care artisul îşi prezintă "noul" buletin.

Pe "actul de identitate" oferit de MAI, se fac referiri la cântece ale artistului. Aşadar, în loc de CNP este scris cuvântul "Oarecare", la "Nume" — Smiley și "Prenume" — "Omul". De asemenea, la categoria "Cetățenie", pe buletinul special al lui Smiley este menționat "Fii tu România", la locul de naștere este trecut titlul piesei "Acasă", iar Domiciliul este "Plec pe Marte".