MENIU

Simona Gherghe, SCANDAL cu invitatul de la postul CONCURENT: "I-au dat bani. Să-ţi fie ruşine!"

<p>Simona Gherghe</p>

Cel mai nou scandal din showbiz tinde să ia proporţii şi mai mari. Simona Gherghe l-a luat la rost, în direct, pe Liviu Guţă, după ce acesta a mers la Pro TV, la emisiunea "La Măruţă", pentru a spune că a fost provocat de Antena 1 la regizarea unui scandal.

Simona Traşcă a povestit la Acces Direct, de la Antena 1, că Liviu Guţă a intrat peste ea în cameră, după ce a spart uşa, i-a pus mâna la gură  şi a ameninţat-o. Pe de altă parte, manelistul a mers la emisiunea "La Măruţă", de la Pro TV, unde a recunoscut ce a făcut, însă a susţinut că a fost provocat şi că totul a fost regia Antenei 1, scrie libertatea.ro.

Deşi se afla în direct, Simona Gherghe a fost pusă la curent cu ce se întâmpla la postul concurent şi a reacţionat dur la adresa lui Guţă: "Liviu Guţă a spus pe un alt post că Antena 1 a făcut regie. Aş vrea să îi bat obrazul! De câte ori a vrut să cânte la noi, toată lumea s-a purtat frumos cu el. Acum se duce la un alt post să arunce cu noroi. I-au dat 5.000 de euro. Să-ţi fie ruşine!".