MENIU

Secretul lui Victor Socaciu pe care l-a dus în Canada

<p>Marina Almăşan şi Victor Socaciu</p>

La aproape trei ani de la divorţul de Marina Almăşan, se pare că Victor Socaciu a reintrat în rândul bărbaţilor căsătoriţi. Iar pasul l-ar fi făcut departe de ţară, la Montreal, acolo unde locuieşte din vara trecută, în calitate de consul al României.

Din vara anului trecut, Victor Socaciu s-a mutat departe, la peste 7.000 de kilometri de Bucureşti, tocmai la Montreal (Canada), unde ne reprezintă ţara în calitate de consul. Doar că folkistul politician s-a dedicat nu doar chestiunilor de politică externă, ci şi muzicii, dar şi iubirii, scrie Libertatea.ro.

Pe ultimele două le-a îmbinat chiar foarte bine, după cum au observat românii din comunitate. Asta pentru că în locuinţa de serviciu a domnului consul locuieşte şi Brânduşa Simion, nimeni alta decât impresara lui Victor Socaciu, dar şi cei doi copii ai femeii.

Tot mai mulţi creditează ideea că între impresară şi folkist există mai mult decât o relaţie profesională, iar cireaşa de pe tort a fost servită la un spectacol organizat la finele anului trecut, când, în culise, Brânduşa Simion a fost gratulată cu apelativul “doamna consul”.

Cum vorba circulă repede într- o comunitate unită, tot mai multe guri susţin că impresara şi consulul şi-ar fi unit destinele oficial. Ba mai mult, în câteva ocazii, Victor Socaciu a fost văzut purtând verighetă.

 
Mai multe articole despre:
relaţie Victor Socaciu Marina Almăşan