MENIU

O actriţă celebră a slăbit 9 kg în 10 zile. Cum a reuşit performanţa

<p>Rosamund Pike</p>
<p>Rosamund Pike</p>
<p>Rosamund Pike</p>

In timpul inregistrarii filmului "Gone Girl", Rosamund Pike a dat dovada nu numai de talentul ei actoricesc, dar si de o vointa de fier. Actrita a fost nevoita sa slabeasca, sa se ingrase, sa-si faca masa musculara si din nou sa manance carbohidrati. Clar, aceasta isprava nu va fi uitata.

Rosamund Pike a trebuit sa treaca prin patru cicluri intense de crestere in greutate cat si de slabire pentru a filma secventele filmului „Gone Girl”. Actrita a fost nevoita sa se ingrase cu 9 kg in timp de 2 saptamani, iar apoi sa slabeasca inapoi in 10 zile.

In perioada filmarilor, cunoscuta actrita, a tras de fiare  posibile pentru a obtine masa musculara, apoi a mancat carbohidrati pentru a se ingrasa. Toate aceste chinuri pentru a se transforma cat mai natural intr-o femeie atat plinuta cat si feminina. Iar cand a venit timpul sa piarda din greutatea, a trecut la o dieta Paleo, bazata pe proteine si grasimi, scrie perfecte.md. Pentru a avea un rezultat cat mai eficient, Rosamud facea exercitii intensive de cardio si rezistenta, de doua ori pe zi, timp de o saptamana. Performanta i-a reusit sub stricta supraveghere a unui antrenor personal.

Mai multe articole despre:
dietă slăbire dieta paleo rosamund pike gone girl