MENIU

Noi detalii în cazul morții lui Răzvan Ciobanu

Răzvan Ciobanu a murit în luna aprilie, în a doua zi de Paşti, într-un cumplit accident rutier. Cauzele decesului au fost însă puse sub semnul întrebării, nu o dată, ci de nenumărate ori. 

Laura Vicol, amica lui Răzvan Ciobanu, a vorbit recent despre o persoană apropiată de creatorul de modă, care l-ar fi manipulat şi ar fi devenit, implicit, autorul moral al morţii lui.

„Autorul acesta moral de care tu spui, este cineva din preajma lui, din viaţa lui. Este o persoană nou intrată în viaţa lui, a intrat în viaţa lui în ultima perioadă, iar eu personal, îl consider direct răspunzător pentru moartea lui. Este un autor moral, pentru că dacă el nu ar fi existat toate lucrurile acestea nu s-ar fi întâmplat. Totul s-a întâmplat din cauza unei persoane, care din păcate nu are cum să răspundă penal pentru că ceea ce a făcut nu este o infracţiune. (n.red. – a făcut accident din cauza lui?  Nu, exclus, Doamne fereşte! Nu am spus lucrul ăsta, sunt avocat şi nu fac speculaţii, nu vorbesc decât pe probe şi atât. A fost forţat să plece la mare. S-a întors pentru că el şi-a dorit să vină acasă. Persoana respectivă s-a folosit foarte mult de el”, a spus Laura Vicol pentru spynews.ro.

Mai multe articole despre:
Răzvan Ciobanu