MENIU

INCREDIBIL. Cum a ajuns să arate Rita Mureșan după ce a slăbit

Rita Mureșan
Rita Mureșan

Rita Muresan este de departe vedeta care a reusit intr-un timp record sa slabeasca enorm si sa-i socheze pe romani cu silueta ei de invidiat. Creatoarea de moda a declarat ca a reusit intr-un an sa slabeasca 45 de kilograme fara a tine insa o dieta deosebita! Vedeta a marturisit ca nu mananca deloc carne!

Creatoarea de moda Rita Muresan a reusit sa-si surprinda recent apropiatii cu silueta ei de invidiat. Daca in urma cu o luna a aparut la WOWbiz de la Kanal D schimbata foarte mult, Rita este azi de nerecunoscut, aratand practic ca un fotomodel.

"Cred ca fiecare om daca isi doreste ceva trebuie sa gaseasca momentul potrivit. Totul s-a petrecut treptat. Eu de un an nu mananc carne, pentru ca mi se face rau. Asta se intampla de cand fac scolile spirituale. Una dintre conditii este sa nu mananci carne. Mananc fructe de mare, peste, legume, dar totul fara carne. Nu tin o dieta si nu-mi doresc sa slabesc mai mult. Sunt sexy si sanatoasa si am 68 de kilograme. Pot sa mananc si cartofi prajiti. Dieta si sportul fac parte din viata mea. Mi-as face un botox, desi imi e frica de ace", a declarat Rita Muresan.

Mai multe articole despre:
dietă Rita Mureşan a slăbit creatore de modă