MENIU

I-au strecurat droguri in bautura ca sa o violeze. Afla-i povestea!

<p>Jada Pinkett Smith</p>

Jada Pinkett Smith a trecut prin momente cumplite in momentul in care a aflat ca nepoata ei, al carei nume nu a fost dezvaluit inca, a fost drogata de niste indivizi care au vrut sa o violeze.

Tanara de 20 de ani se afla la o petrecere alaturi de cativa prieteni in momentul in care a baut din bautura in care a fost strecurat drogul ce a lasat-o inconstienta timp de 3 ore.  

Din fericire, indivizii care se pare ca aveau de gand sa profite de nepoata actritei nu au apucat sa-si duca la indeplinire planul, intrucat tanara a fost dusa de amicii sai intr-o camera pentru a se asigura ca nu i se va intampla nimic pana la sosirea medicilor.

Socata de cele intamplate, sotia lui Will Smith a declarat: "Ii multumesc lui Dumnezeu ca se afla in compania unor persoane responsabile, care au avut grija sa nu i se intampla nimic rau cat timp a fost inconstienta. Prietenii ei au fost cei care i-au salvat viata. Dupa ce a consumat fara sa stie substantele respective, si-a pierdut cunostinta. In acel moment, prietenii ei au dus-o intr-o camera si au tinut-o sub supraveghere pana cand si-a revenit. Abia dupa 3 ore si jumatate a reusit sa se puna din nou pe picioare. Acum ea este bine. Ma bucur ca nu s-a intamplat o tragedie si sper ca evenimentul cu pricina sa fie o lectie pentru ea!".

Citește articolul integral pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
Will Smith Jada Pinkett Smith