MENIU

Horia Brenciu, UMILIT de BĂNICĂ JR, la X FACTOR. VEZI schimbul de replici INCREDIBIL

Horia Brenciu

Rivalitatea dintre Horia Brenciu si Stefan Banica jr este deja legendara. Insa in momentul in care au devenit colegi la X Factor, amandoi au lasat sa se inteleaga ca vor sa ingroape securea razboiului. “Pacea” n-a durat insa prea mult timp, scrie wowbiz.ro.

Zilele trecute, toti cei prezenti la filmarile X Factor au asistat la un schimb mai dur de replici intre cele doua vedete de calibru. Inceput pe un ton de gluma, dialogul s-a transformat in atacuri avand ca tinta carierele cantaretilor.

Situatia a fost provocata de Horia. In fata unui concurent, pe care si l-ar fi dorit in echipa si Brenciu, si Banica,  primul, obisnuit probabil cu argumentele pe care le folosea la Vocea Romaniei, i-a atras atentia tanarului aspirant la statutul de vedeta: “Daca vrei sa apari intr-un spectacol, Banica iti ofera Sala Palatului, eu – Romexpo”.

Lumea a crezut ca totul o sa se limiteze la aceasta intepatura. Insa, cateva minute mai tarziu, cei doi au continuat. Iata dialogul dintre ei, asa cum ne-a fost redat de surse de la fata locului:

Banica: “A venit unul care a cantat o melodie a lui Elvis”

Brenciu: “Asta e piesa pe care o canta Banica”

Banica: “Da, dar macar eu nu cant 20 de coveruri si doar 2 piese proprii”

Replica lui Brenciu nu s-a mai auzit in hohotele de ras care au zguduit platoul.

Mai multe articole despre:
Stefan Banica Horia Brenciu X Factor