MENIU

Geezer Butler, basistul trupei Black Sabbath, arestat pentru o bătaie într-un bar

Geezer Butler

Geezer Butler, basistul trupei Black Sabbath, a fost arestat marţi şi a petrecut o noapte în închisoare după ce a fost implicat într-o bătaie într-un bar din Furnace Creek în Death Valley, California, potrivit tmz.com.

Geezer Butler, în vârstă de 65 de ani, autor al celor mai multe dintre versurile trupei Black Sabbath şi considerat de unele voci mâna dreaptă a lui Ozzy Osbourne în trupa rock, a fost arestat de poliţişti după ce a fost implicat într-o bătaie dintr-un bar. Ofiţerii l-au acuzat de vandalism, tulburarea liniştii publice şi violenţă şi l-au ţinut închis pe durata nopţii.

Butler a fost eliberat miercuri dimineaţa, după ce acesta s-a liniştit.

Black Sabbath, o trupă britanică al cărei solist este Ozzy Osbourne, şi-a lansat albumul de debut - care poartă numele formaţiei - în America de Nord, în 1970.

Veteranii britanici au anunţat, în septembrie 2014, că trupa Black Sabbath se va reuni în componenţa originală, incluzându-l pe Ozzy Osbourne în calitate de solist, cu ocazia lansării unui nou album şi va pleca într-un turneu de adio.

Ozzy Osbourne a fost concediat din trupă în 1979, iar după plecarea lui, trupa britanică a cunoscut numeroase schimbări de componenţă. Cei patru muzicieni din componenţa originală s-au mai reunit în 1998, când au lansat albumul live "Reunion", şi apoi au mai susţinut concerte împreună, în anii 2000.

Mai multe articole despre:
arest Black Sabbath Ozzy Osbourne geezer butler