MENIU

Cine este vedeta care speră să aibă parte de o moarte violentă

Cine este vedeta care speră să aibă parte de o moarte violentă
Iggy Pop

Rockerul american Iggy Pop a declarat că nu doreşte să ajungă să trăiască într-un azil de bătrâni până la vârsta de 90 de ani şi speră să aibă parte de o moarte mult mai violentă, cauzată de atacul unui rechin flămând.

"Am o casă de vacanţă în Insulele Cayman, iar pe acolo sunt mulţi rechini. Când înot în ocean, mereu îmi spun: «Băiete, atacul unui rechin ar rezolva multe probleme»", a declarat pentru revista Life celebrul cântăreţ în vârstă de 66 de ani, scrie citynews.ro.

"Serios, chiar nu vreau să ajung un asistat medical sau să ajung într-un azil pentru bătrâni. Aşadar, sper să fiu atacat de un rechin. Ar fi mult mai bine", a adăugat Iggy Pop.

Iggy Pop, pe numele său adevărat James Newell Osterberg, a avut un succes răsunător pe scena muzicii rock, numeroşi artişti, precum Sex Pistols şi Nirvana, declarându-se influenţaţi de stilul său inconfundabil. Considerat un inovator al punk rockului, fapt pentru care a fost numit "The Godfather of punk" sau "The rock Iguana", Iggy Pop este recunoscut pentru prestaţiile live cu adevărat spectaculoase, debordând de energie.

Mai multe articole despre:
moarte violenţa vedeta Iggy Pop