MENIU

Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston, nu a fost căsătorită cu Nick Gordon

<p>Ipoteză şocantă! Fiica lui Whitney Houston a fost ucisă</p>

Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston, nu a fost niciodată căsătorită legal cu partenerul ei de viaţă, Nick Gordon, a precizat avocatul rapperului Bobby Brown, citat de contactmusic.com.

Bobbi Kristina, fiica regretatei cântăreţe americane Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, a fost spitalizată de urgenţă weekendul trecut, după ce Nick Gordon a descoperit-o fără semne vitale în cada din sala de baie a reşedinţei lor din Roswell, un oraş din statul Georgia, scrie Mediafax.ro.

De atunci, familia Houston a dat publicităţii o declaraţie de presă în care a precizat că Bobbi Kristina, în vârstă de 21 de ani, "luptă pentru viaţa ei" şi, potrivit presei americane, a fost transferată de la North Fulton Hospital la Emory University Hospital din Alabama.

Deşi familia Houston nu a furnizat presei alte detalii despre starea de sănătate a tinerei, avocatul rapperului Bobby Brown a făcut o declaraţie marţi seară, în care a dorit să elimine toate confuziile referitoare la statutul civil al fiicei cântăreţului: "În prezent analizăm evenimentele care au dus la spitalizarea lui Bobbi Kristina. Pentru a corecta o serie de ştiri anterioare, trebuie să vă spun că Bobbi Kristina nu este şi nu a fost niciodată căsătorită cu Nick Gordon".

Mai multe articole despre:
Whitney Houston Bobbi Kristina