MENIU

Andreea Tonciu, vedetă în Daily Mail cu experienţa sa teribilă din Olanda

<p>Andreea Tonciu</p>
<p>Andreea Tonciu</p>

Andreea Tonciu, care in 2010 si-a pus implanturi mamare, insa nu a fost niciodata multumita de rezultat, a facut publice, recent, fotografii de pe patul de spital, dupa interventie. Acestea au fost preluate de tabloidul britanic Daily Mail, care avertizeaza femeile ce se poate intampla in cazul unei operatii nereusite.

Cotidianul, care o identifica pe Tonciu ca fiind "prezentatoare TV", povesteste agonia prin care vedeta a trecut in urma cu circa patru ani, prezentand fotografii graitoare in acest sens, scrie Ziare.com.

Andreea Tonciu, "star de televiziune din Bucuresti", "fost model" in varsta de 28 de ani, s-a operat in 2010, in Olanda. Dupa operatie, durerile au fost insuportabile, iar rezultatul nu a fost cel scontat. "Daca privesti cu atentie, vei vedea ca unul (un san - n. red.) este mai mare decat celalalt, iar spatiul dintre ei este prea mare", declara Tonciu.

"A fost foarte dureros (...) si niciodata nu am mai fost multumita de corpul meu dupa aceea", o citeaza tabloidul pe Andreea Tonciu, in dorinta de a trage un semnal de alarma

Tabloidul mai mentioneaza ca vedeta din Romania se va supune unei alte interventii, pentru a o corecta pe cea veche.