MENIU

ADRIANA BAHMUŢEANU, veste TRISTĂ

Adriana Bahmuţeanu a fost operată de urgentă la o măsea vineri, motiv pentru care a avut nevoie de repaus şi nu a putut onora invitaţia soţului ei, de a merge la salină, alături de el şi de copii.

La capitolul sănătate, situaţia nu este tocmai roz pentru Bahmu, motiv pentru care bruneta nu poate să onoreze invitaţiile soţului ei. Prezentatoarea de la Antena Stars a avut o problemă destul de gravă la una dintre măsele, necesitând o intervenţie de urgenţă, care nu îi va permite să plece din Bucureşti. Nu doar că trebuie să facă o pauză vocală, dar trebuie să urmeze şi un tratament cu antibiotice, să stea departe de sursele de aer puternic şi să urmeze un regim alimentar fără lactate, pentru o recuperare cât mai bună.

"Nu am cum să mă duc la salină, nu mai sunt bilete de avion. Plus că trebuia să merg la dentist pentru a mă opera la măsea de urgenţă şi asta implică o pauză vocală. Mai mult decât atât, riscam să nu ajung luni la muncă. Dacă vrea să bage divorţ, îî urez succes, din partea mea poate băga 10 divorţuri", a declarat Adriana Bahmuţeanu pentru "Acces Direct", scrie libertatea.ro.