MENIU

Un vlogger din R. Moldova a creat isterie la un mall din Iaşi

Un vlogger din Republica Moldova a provocat isterie la un mall din Iaşi. Sute de copii s-au înghesuit ieri pentru a obţine un autograf de la idolul lor, Ilie Bivol, devenit celebru pentru materialele video postate pe Yotube. Au urmat momente de panică, iar peste 350 de persoane au fost evacuate. 

Copiii s-au îngrămădit în mall să obţină un autograf de la Ilie, un blogger din Republica Moldova, şi să îşi facă un selfie cu acesta. Cum cei mici se îmbulzeau, un comerciant s-a gândit că situaţia ar putea scăpa de sub control. Aşa că a anunţat autorităţile.

Imediat, la faţa locului au sosit o ambulanţă de terapie intensivă mobilă, o autospecială de transport victime multiple şi o autospecială de stingere a incendiilor. Toţi cei care au venit la eveniment au fost evacuaţi. 

Din fericire, nimeni nu a avut nevoie de intervenţia medicilor. Totuşi, o fetiţă s-a ales cu zgrieturi în îmbulzeala creată. 

Cea mai mare nemulţumire a copiilor a fost că nu au mai apucat să îl vadă pe Ilie, care venise de la Chişinău să se întâlnească cu fanii. La vizita de la Iaşi, el îşi propusese să strângă bani pentru construirea unui skate park în capitala Moldovei. În schimbul donaţiilor, fanii primeau un sticker. 

 
Mai multe articole despre:
Iaşi mall video vlogger