MENIU

Tragedie în Vinerea Mare, în Giurgiu: o victimă, după ce mașina s-a răsturnat. Impactul, deosebit de violent

Un accident rutier devastator a avut loc în această dimineață în municipiul Giurgiu, la intersecția străzii 1 Decembrie 1918 cu B-dul Academician Miron Nicolescu. Două autoturisme s-au ciocnit într-un impact puternic, rezultând răsturnarea unuia dintre vehicule și rănirea unei femei în vârstă de 78 de ani.

Autoritățile au intervenit de urgență

La fața locului au intervenit prompt echipele de intervenție, printre care pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, echipaje de ambulanță SMURD și trei Servicii de Ambulanță Județene, alături de polițiști. 

                          Grav accident rutier în Municipiul Giurgiu. / Sursa foto - ISU Giurgiu

Victima, grav rănită în urma coliziunii, a fost preluată de către echipajul de la Serviciul de Ambulanță Județean, fiind ulterior transportată la Spitalul Județean de Urgență pentru îngrijiri medicale de urgență.

Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor, deconectând bornelor de la bateriile autoturismelor implicate în accident și acționând pentru sablarea părții carosabile, asigurând astfel securitatea la locul accidentului.

                  Accident rutier în Vinerea Mare la Giurgiu / Sursa foto - ISU Giurgiu.

Oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz

Autoritățile locale au preluat investigațiile, iar polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în legătură cu acest tragic incident rutier. Cauzele exacte ale accidentului urmează să fie stabilite în urma cercetărilor.

Incidentele de acest gen ne reamintesc constant de necesitatea respectării regulilor de circulație și a prudenței la volan pentru a evita astfel de tragedii.