MENIU

Mama adolescentului care a ucis o tânără cu 30 de lovituri de cuţit, mesaj sfâşietor din Italia!

Mama adolescentului care a ucis o tânără cu 30 de lovituri de cuţit, mesaj sfâşietor din Italia! Femeia dezvăluire drama sufletească pe care o trăieşte, dar face şi precizări care pot explica de ce s-a putut întâmpla o asemenea tragedie, potrivit stiridiaspora.ro.  

"Sunt șocată și sufăr, iar părinților fetei ce să le spun... condoleanțe, îmi pare RĂU. Toate acestea nu schimbă nimic... nici suferința părinților fetei, dar nici pe a mea. Familia mea este distrusă, așa cum este și familia fetei. Îmi pare foarte rău de ce s-a întâmplat. Încă nu pot să cred sau cred, dar nu am puterea să accept. Este prea odios", a scris pe o reţea de socializare, încercând să le răspundă celor care au întrebat-o cum se simte o "mamă de criminal".

Potrivit stiridiaspora.ro, băiatul nu și-a cunoscut niciodată tatăl, iar mama sa lucra în Italia pentru a-și întreține copiii.

De câteva zile, adolescentul avea gânduri sinucigaşe, atât din cauza relaţiei tensionate pe care o avea cu familia iubitei sale, cât şi a tensiunilor între el şi sora sa, pe care chiar o învinovăţea că l-ar fi adus în situaţia de a-şi pune capăt zilelor.

Petronela Mihalachi, elevă la Colegiul Economic Octav Onicescu din Botoșani, a fost ucisă, miercuri, cu 30 de lovituri de cuţit. Principalul suspect, care şi-a şi recunoscut fapta, a fost arestat pentru 30 de zile.

Mai multe articole despre:
Botoşani ucigaş lovituri de cuţit