MENIU

Fiul unui procuror din Olt, cercetat în libertate după un nou accident rutier pe care l-a provocat,

Fiul procurorului pensionar Ştefan Noajă, de la Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Ioan Bogdan Noajă, condamnat definitiv pentru trafic de droguri, a produs un nou accident rutier, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după care a fugit de la locul faptei. Tânărul în vârstă de 23 de ani are permisul de conducere suspendat.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Olt, Noajă a lovit cu autoturismul pe care îl conducea o maşină parcată, după care a pierdut controlul asupra volanului şi a lovit un cap de pod, răsturnându-se. Evenimentul s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 23.50, în oraşul Potcoava.

Bogdan Noajă a fugit de la locul accidentului, până la sosirea poliţiştilor.

„Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului și din primele verificări au stabilit faptul că un autoturism, care ar fi fost staționat regulamentar, a fost acroșat pe partea laterală stânga de către un alt autoturism care și-a continuat drumul. La aproximativ 400 metri, conducătorul celui de-al doilea auto ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un cap de pod, după care s-a răsturnat. Conducătorul auto a părăsit locul faptei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Poliţiştii l-au identificat, ulterior, pe şofer, constatând că acesta are permisul de conducere suspendat. El este cercetat în stare de libertate.

Detalii pe Realitatea de Olt

Mai multe articole despre:
null