MENIU

Accident teribil la Cota 2000 din Sinaia! Un bărbat a căzut din telescaun şi a murit

Accident teribil la Sinaia în această dimineaţă. Un bărbat a căzut din telescaun, la Cota 2000 din Sinaia şi a murit înainte să fie preluat de elicopterul Smurd.

UPDATE 13.09 Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că decesul bărbatului a fost declarat după ce medicii au încercat timp de câteva zeci de minute să îl resusciteze.

Bărbatul, angajat al SC Teleferic SA, avea 56 de ani. Poliţia şi Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Prahova fac verificări privind modul în care s-a produs accidentul în urma căruia bărbatul şi-a pierdut viaţa.

Un echipaj de salvamontişti intervine a intervenit la faţa locului şi efectuează manevre de resuscitate. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, un bărbat a căzut din telescaun de la o înălţime de doi metri, în zona Cabanei Valea Dorului, scrie cancan.ro.

La faţa locului se va deplasa şi o echipă de intervenţie a ISU Prahova. Se pare că victima este un muncitor care lucra la mentenanţa telescaunului.

Mai multe articole despre:
accident Sinaia cota 2000 telescau