MENIU

X FACTOR. El este mini Ristei! Jurații de la X FACTOR se bat pe el!

X FACTOR. Îl mai țineți minte pe Ristei când era mic, în trupa Amicii? Dacă nu, e suficient să-l vedeți pe Radu ca să vă amintiți de el. Frumușel foc, puștiul de 14 ani a venit hotărât să-i facă „zob” pe jurați!

X FACTOR. Armele sale? Drăgălășenia nativă și vocea sensibilă.

Abia pășește pe scena X Factor că Delia a și văzut asemănarea: „Zici că e Ristei când era mic, în trupa Amicii! Uită-te la el!”  Bănică zâmbește, Horia dă ochii peste cap: „Ristei Jr, stai așa!” Aici e vorba de muzică serioasă - oare elevul de clasa a opta poate duce la capăt o melodie bună, scrie xfactor.a1.ro.

El vrea să încerce. Și nu cu orice piesă, nu cu una inocentă de adormit copiii, ci cu o melodie pasională de-ale lui Bruno Mars: „When I was Your Man”. Brenciu nu înțelege cum o să-l convingă Ristelu de ceea ce spune, de iubirea pe care o cântă Bruno Mars. În fond, el nu a trăit asta, nu-i așa?


O tânără de 18 ani, sosită tocmai din Chişinău pentru a le demonstra juraţulor că are factorul X. Piesa pe care Diana şi-a ales-o pentru a-i impresiona pe juraţi este una din repertoriul Oanei Sârbu, moment în care rock-starul Bănică a vrut să îi facă o surpriză bunei sale prietene: „Dacă nu îţi sporesc emoţiile, am să o sun acum pe Oana, să te asculte şi ea!”, scrie Voceatransilvaniei.ro.

X Factor 3 octombrie 2014. Bineînţeles, colegul său de juriu, Horia, pus pe şotii, şi-a pregătit şi el telefonul, ca în cazul în care Oana nu va răspunde, să încerce şi el să o sune. Spre sfârşitul reprezentaţiei tinerei, artista a răspuns, însă apelului lui Horia Brenciu. „Oana Sârbu a pus mâna pe telefon şi a văzut că o sunaseră în acelaşi timp şi Brenciu şi Bănică. Trebuie să fi fost cea mai fericită femeie de pe pământ. Dar ce a ales ea? M-a ales pe mine!”, a povestit râzând showmanul Brenciu, care a continuat: „Cu el a fost în film, cu mine în realitate!”.


Mii de kilometri străbătuţi, aproape 5000 de concurenţi înscrişi, zeci de ore de audiţii şi tone de apă consumate sunt doar câteva dintre coordonatele audiţiilor pentru cel de-al patrulea sezon X Factor, difuzat în fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1.Căutările nu au fost deloc uşoare, mii de concurenţi venind la „X Factor” să convingă că merită un loc pe scenă. Fără bariere de vârstă sau stil, „X Factor” i-a primit pe toţi. De la adolescenţi, la adulţi de până la 75 de ani, de la interpreţi solo, la grupuri, fiecare a încercat să impresioneze în felul lui.
Este şi cazul lui Radu Silviu, un brutar în vârstă de 33 ani de ani, convins că îi poate impresiona pe juraţi cu melodia lui Mihai Mărgineanu – „Mă iubeşte femeile”. Showmanul Horia Brenciu a înregistrat întreg momentul şi i l-a trimis chiar lui Mărgineanu, pentru a-i ajuta cu o părere. Ce a răspuns artistul, rămâne de văzut vinerea aceasta, de la 20:30, în cel mai nou episod „X Factor”, la Antena 1.

X FACTOR. SCENE INCREDIBILE. Ștefan Bănică, surprins dansând pe masă

X FACTOR. Absorbit de prestaţia unui concurent pe scena "X Factor", Bănică jr nu doar că s-a ridicat să danseze, moment destul de rar în timpul audiţiilor, ba chiar s-a urcat în picioare pe masa juriului.
 
Tot el a fost şi cel care l-a oprit la un moment dat pe tânărul din faţa lor: "Te-am oprit pentru că îmi era frică să nu ţi se spargă vreo venă!”. Ce l-a determinat pe jurat să aibă o astfel de reacţie rămâne de văzut în această seară, de la ora 20.30, în marea premieră "X Factor", la Antena 1.
 
Delia: "Femeile obţin mai greu voturi" Şansele concurenţilor sunt egale, însă Delia are propria teorie. În sezonul trecut, ea a avut mână bună şi Florin Ristei, aflat în echipa ei, a câştigat trofeul "X Factor". Şi acum, ea mizează tot pe băieţi. "Mi-am dorit să găsesc un nou Florin Ristei şi un nou Alex Maţaev pe care i-am avut în echipa mea şi cu care am mers până în finală şi unul dintre ei a câştigat, din fericire. Îmi doresc să redescopăr băieţi talentaţi pe acelaşi target şi aceeaşi categorie de vârstă şi să-i am în echipă, nu ştim dacă s-a întâmplat deja asta, rămâne de văzut", a declarat artista pentru "ring".
 

A CLACAT! VEZI cine l-a făcut pe Ștefan Bănică Jr. să PLÂNGĂ

În timpul prestației unui concurent de la X Factor, cel mai de temut jurat a izbuncnit în lacrimi. Ștefan Bănică Jr a fost pur și simplu copleșit de ceea ce a auzit. 

 

Greu încercat de viaţă, tânărul a păşit timid pe scena X Factor, dar încă de la primele cuvinte a reuşit să le transmită o emoţie puternică tuturor celor prezenţi în sală. Nu a mai fost niciodată atât de aproape de oamenii pe care obişnuia să îi vadă doar la televizor, aşa că apropierea de cei trei juraţi l-a determinat să izbucnească pur şi simplu în lacrimi. Emoţionat, rock-starul Bănică a pornit către el pe scenă şi l-a îmbrăţişat. „Să ştii că eu nu vin prea des pe scenă, la concurenţi”, i-a spus acesta.

Ce a urmat însă, nu avea să prevadă nimeni. În timpul reprezentaţiei concurentului, cel mai dur jurat X Factor, Ştefan Bănică, nu şi-a putut stăpâni lacrimile, mai ales că tânărul a ales pentru X Factor şi o melodie din repertoriul tatălui lui Ştefan Bănică, „Cum am ajuns să te iubesc”. „Complexitatea asta de sentimente nu am mai văzut-o până acum la X Factor!”, i-a spus Ştefan Bănică.

BOMBĂ! Cum îl determină HORIA BRENCIU pe ȘTEFAN BĂNICĂ să renunțe la fumat

În juriul de la X Factor, Horia Brenciu este “părintele” celor doi colegi, pe care se chinuie să îi educe. Brenciu: “Și Delia și Ștefan fumează în draci.”

Cei trei jurați, se pare că, se înțeleg și se chiar potrivesc la emsisiunea pentru care au fost cooptați, însă este o singură problemă. Bănică și Delia fumează, iar Brenciu nu tolerează. Pentru asta, “părintele Brenciu” a trecut la accțiune. “Și Ștefan și Delia fumează în draci. Cu Delia am fost mai dur. Ei i-am făcut program, și i-am interzis clar să mai fumeze. Am întrebat-o: Vrei să ai familie? A zis «Vreau» Atunci lasă-te de fumat. Aruncă țigara. Cu ea este puțin mai ușor de lucrat, cu Bănică, însă, e mai complicat”, a declarat, în EXCLUSIVITATE pentru realitatea.net, Horia Brenciu.

“Doar pe tata îl las să mai fumeze”
Brenciu nu tolerează ca un om de succes ca Bănică, să fie dependent de fumat, motiv pentru care , are o “predică” și pentru el. “Cu Bănică e mai greu, că asta e mai încăpățânat. Nu pot sta cu el în pauzele de la filmări, pentru că îmi fumează în față. Nu cred că l-a atacat cineva vreodată atât de dur, cu privire la fumat, cum am făcut-o eu. Cu Ștefan am fost vehement. Demersul meu este normal, asta ar face orice prieten. Doar pe tata îl mai las să fumeze o țigară pe zi. Așa am bătut palma cu el. Dacă nu acceptat o țigară, fuma pe ascuns un pachet. Decât să îl stresez pe tata care are 84 de ani, mai bine îl las să fumeze o țigară. La tata merge, dar la Ștefan nu. El nu este un simplu om. Este o vedetă, care are o datorie față de public. Are o relație, care sper că se va transforma în familie, iar fumatul afectează asta. Dacă te simte femeia, care nu fumează, că miroși a fum, divorțează, fuge de tine”, ne-a mai spus Horia Brenciu.

INCREDIBIL! Ștefan Bănică Jr., ATAC DUR la adresa lui Brenciu: „Vorbești mult și mă obosești”

La previzionalizarea primului episod al show-ului X Factor, cei doi jurați au avut un schimb de replici acide. Acest gen de replici va exista și pe parcursul întregului sezon al emisiunii.

Vineri seara va avea loc prima ediție a emisiunii X Factor, în care noile achiziții ale Antenei 1 vor încerca să facă spectacol. Jurații, Horia Brenciu, Ștefan Bănică Jr. și Delia Matache, alături de prezentatorii Răzvan și Dani, au fost prezenți astăzi la întâlnirea cu presa, pentru a răspunde întrebărilor venite din partea jurnaliștilor. Dacă în prima ediție îl vom vedea pe Ștefan Bănică Jr. aruncând cu scaune prin platoul de filmare, astăzi l-am putut surprinde adresându-i câteva replici acide colegului de juriu, Horia Brenciu. Se pare că, ce doi își vor arunca vorbe grele și pe parcursul emisiunii. “Pe vremea când lansam eu albume, tu nu știai ce e ăla un album. Măi omule, vorbești mult și mă obosești. Nu am cum să îl schimb la 40 de ani. Și nici nu mă interesează. Nu e treaba mea”, a fost replica lui Ștefan, când Brenciu încerca să explice cât de consistent va fi X Factor, în acest sezon.

“Nu a fost nimic în capul lui când a aruncat cu scaunul
Întrebat despre reacția pe care a avut-o atunci când un concurent interpreta o piesă emoționanță, Ștefan Bănică Jr. nu a reușit să răspuncă, iar Horia Brenciu a intervenit. “Nu a fost nimic în capul lui când a aruncat cu scanul în platou”. Îmediat Ștefan a recunoscut: “Da, a fost un gest incontrolabil. A fost tare tipul dacă a reușit să mă determine să nu mă contolez.”

 
 



Mai multe articole despre:
juriu Stefan Banica X Factor