MENIU

BIZAR! Adrian Enache are doar 33 de ani! AVEM DOVADA

Nu, nu este o glumă. Cântărețul și jucătorul din Naționala Artiștilor Fotbaliști are o carieră de succes, familie, copii, dar cu ceea ce se laudă cel mai mult este sănătatea. Vârsta lui metabolică este doar 33 de ani, cel puțin așa arată rezultatele unui aparat la care se antrenează

Adrian Enache a avut mereu ca prioritate sportul și alimentația sănătoasă. Acum, la 48.4 ani, artistul se poate bucura de rezultate fantastice capitolul metabolism.

Zilele trecute Adrian Enache împreună cu fica lui, Diana, s-au antrenat la sala de sport a lui Mircea Brânzei, colegul lui de la Naționala Artiștilor, unde a testat aparatul VisionBody. Datorită stării de sănătate, a muschiilor și a metabolismului, aparatul cu Electro Stimulare Musculară i-a rezultat artistului vârsta metabolică de 33 de ani.
Uite dovada!

VisionBody reprezinta o tehnologie absolut noua, unica si incomparabila, o inovatie in materie de antrenament prin Electro Stimulare Musculara (EMS). Sistemul revolutionar VisionBody, este un modulator arbitrar de unde electrice - ce functioneaza wireless, diferit, mult mai eficient si flexibil, fata de oricare dispozitiv EMS din piață.


O sedinta cu aparatul VisionBody echivaleaza cu 6 ore de antrenament clasic la sala de fitness.
Aparatul functioneaza cu succes atat pentru pesoanele care doresc sa slabeasca si sa isi tonifice musculatura rapid, cat si pentru persoanele cu dureri de spate, probleme cu ligamentele sau aflate in recuperare medicala;VisionBody este o noua dimensiune a antrenamentului combinat cu tehnologia de varf.

 

www.fit4you.ro

Mai multe articole despre:
Kamara