MENIU

VOCEA ROMÂNIEI. Demonstrație de sârbă. Momente emoționate în emisiune

<p>VOCEA ROMANIEI</p>

VOCEA ROMÂNIEI. Concurenții au făcut ultimele vocalize, Pavel Bartos e gata de distracție, iar antrenorii și-au pregătit strategiile pentru a-și aduce în echipe cele mai bune voci din acest sezon! 

VOCEA ROMÂNIEI. Se anunța o seară incendiara, plină de muzică bună, multe emoții, reacții incredibile și sfaturi de urmat. Antrenorii vor face declarații uimitoare în cea de-a treia ediție a show-ului și vom află de la ei că știu sârbă perfect. La ce anume se referă, la limbă sau la dans, vedem de la 20:30. De asemenea, pentru a întări ceea ce vor spune, Tudor, Smiley, Lori și Despot vor face și câteva demonstrații.

VOCEA ROMÂNIEI. De asemenea, vedem și ce l-a determinat pe Despot să spună: ”Eu sunt nou la Vocea României, dar de când am venit am trecut printr-o paletă largă de sentimente. Am râs, am plâns, nu știam că poate să și doară, dar am aflat astăzi.” și pe Lori să se întrebe: ”E Miss Vocea României?”.

VOCEA ROMÂNIEI. Un concurent foarte sigur pe el și pe calitățile lui îi va face complimente Loredanei: ”Iti stă foarte bine cu această bască, Basic instinct. Ești de acolo.”, iar Pavel Bartos va avea grijă de look-ul lui Tudor și îi va aranjă părul într-un mod inedit.

Mai multe articole despre:
ProTV concurenţi Vocea României