MENIU

Veste tristă despre Călin Geambașu!

Scandalul dintre Călin și Petre Geambașu părea să se fi stins, însă iată că nu a fost deloc așa. Seniorul i-a spus cuvinte care l-au usturat pe fiul său, ulterior acesta i-a dat o replică dură, pe Facebook.

 ”La 74 de ani am ajuns să înțeleg și eu rostul unor proverbe pe care le-am auzit când eram copil. ”Cine are copii să și-i crească, cine nu, să nu-și dorească. Țiganul când a ajuns împărat, gâtul tatălui l-a luat. E trist că spun lucrurile astea acum”, a declarat Petre Geambașu, în emisiune.

Călin nu a suportat, nu a tăcut, ci a făcut o postare pe pagina lui de Facebook, în care și-a urecheat părintele.

”Legat de "ȚIGANUL AJUNS ÎMPăRAT", țin să îți reamintesc faptul că de la vârsta de 18-19 ani, adică de când am intrat în Școala Vedetelor (1995), mă întrețin singur în proporție de 100% (fiind și unul dintre producătorii muzicali ai emisiunii și totodată unul dintre Tour Manageri). Ba mai mult, o amintire halucinantă este legată de momentul când v-am ajutat pe voi, atunci când nu aveați bani să plătiți vama la acel Ford Scorpio, pentru că în aceeași zi, nevasta ta să vină la mine urlând că îi lipsesc 10 lei din portofel (asta după ce eu v-am dăruit câteva mii de lei cu doar câteva ore înainte...). Ai lăcrimat când ți-am adus aminte de lucrurile astea. Era de la ceapă probabil", dezvăluie Călin.

Mai multe articole despre:
scandal Călin Geambaşu petre geambasu