MENIU

Un alt ministru a anunțat că demisionează din funcție. Cine îi poate lua locul

În cursul zilei de astăzi, 26 ianuarie, se decide componența Guvernului Dăncilă (foto 1). Până atunci, Ministrul Tineretului şi Sportului, Marius Dunca, a anunţat că demisionează din funcţie, precizând că s-a consultat şi cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

"De două, trei luni am spus că o să fac un pas în lateral. Am discutat cu președintele Dragnea și dânsul mi-a zis: mai rămâi două, trei luni. I-am spus că nu, pentru că sunt și președinte de organizație, trebuie să am grijă de organizația de partid", a spus Dunca, potrivit gsp.ro.

Marius Dunca a fost numit în această funcție la începutul anului 2017.

Dunca s-a născut la 19 iulie 1980, la Braşov, şi a absolvit Universitatea Transilvania în 2004, fiind de profesie inginer mecanic.

Conform Realitatea TV, noul ministrul al Tineretului și Sportului ar putea fi Ioana Bran (31 de ani, foto 2).

Cine este Ioana Bran

Ioana Bran, 31 de ani, este secretar al Camerei Deputaţilor, fiind numită în această funcţie acum doi ani, chiar de Liviu Dragnea.

Pe plan local, Ioana Bran este cunoscută ca fiica cea mică a milionarului Ioan Bran, patronul Distileriilor care produc pălinca de export Bran.

De altfel, în trecut, actuala deputată a făcut PR pentru palinca produsă de familia sa. Atât numele Ioanei Bran, cât şi cel al Gabrielei Szabo, sunt vehiculate pentru funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului din Guvernul Dăncilă. 

 

În câteva ore aflăm Guvernul! Nume surprinzătoare şi oameni controversaţi, pe lista noului cabinet


.