MENIU

Ultimele ore din Revoluția Prețurilor eMAG. Lista tuturor produselor cu reduceri de 50%

Revoluția prețurilor eMAG se încheie astăzi după 3 zile de discounturi ca în povești. Prețurile au fost reduse chiar și cu 50%.

Toate produsele disponibile în cadrul promoției Revoluția Prețurilor eMAG  pot fi consultate AICI.

În continuare aveți o listă completă cu toate produsele ce au oferte foarte avantajoase în cadrul promoției Revoluția Prețurilor eMAG. Urmați link-urile din articol pentru a consulta mai multe oferte.

Revoluția prețurilor eMAG – Telefoane mobile

Toate ofertele de telefoane mobile dar și accesorii disponibile la reducere de la eMAG le puteți consulta AICI.

Revoluția prețurilor eMAG – iPhone 6

O reducere foarte mare pentru telefonul mobil cel mai râvnit al momentului este disponibilă de la eMAG. Telefonul e dotat cu două camere foto foarte performante și în plus are spațiu de stocare de 16 Gb. Oferta completă și prețul sunt disponibile AICI.

Revoluția prețurilor eMAG – Samsung Galaxy S6

16% reducere de preț pentru telefonul foarte performant de la Samsung. Galaxy S6 are o memorie de 32 Gb și pentru siguranța datelor poți bloca și debloca telefonul cu ajutorul celei mai noi tehnologii care folosește amprenta umană. Oferta completă este AICI.

Revoluția prețurilor eMAG – Samsung Galaxy S5

Unul dintre cele mai vândute telefoane mobile din această campanie de la eMAG este și telefonul mobil Samsung Galaxy S5 dotat cu funcție de 4G și 16 Gb memorie. Telefonul are un preț redus cu 22% și este foarte accesibil. Oferta completă o găsiți AICI.

Revoluția prețurilor eMAG – Samsung Galaxy S4

Calitatea Samsung la un preț redus și un telefon mobil foarte modern în ciuda faptului că este un model ceva mai vechi. Samsung I9195i S4 Mini este dotat cu memorie de 8Gb și funcția de 4G iar prețul poate fi consultat AICI.

Revoluția prețurilor eMAG – alte oferte pentru categoria Mobile

Toate ofertele pentru TELEFOANE MOBILE pot fi consultate AICI

Mai multe ACCESORII pentru telefoane mobile găsiți AICI.

ACUMULATORI EXTERNI cu reduceri foarte mari sunt disponibili AICI.

Lista completă a TABLETELOR cu reduceri uriașe o puteți consulta AICI.

O serie de ACCESORII TABLETE sunt disponibile AICI.

Doritorii de SELFIE STICK-uri pot consulta lista de AICI.

Cele mai noi și mai moderne SMARTWATCHes le găsiți AICI.

Reduceri foarte mari pentru brățări WEARABLES găsiți AICI.

Revoluția Prețurilor eMAG – IT & Birotică

 

O serie de laptopuri, desktopuri, monitoare și componente PC sunt disponibile la reduceri uriașe. Lista completă o puteți consulta AICI. 

Revoluția Prețurilor eMAG – Laptop Toshiba Satellite C55

Un laptop cu o reducere fabuloasă este Toshiba Satellite C55 dotat cu procesor Intel Pentium Quad Core cu frecvență de 1.6 Ghz de 15.6 inch, cu 4 Gb memorie internă și 500 Gb spațiu de stocare. În plus e dotat și cu unitate optică DVD-RW. Oferta completă e AICI.

Revoluția Prețurilor eMAG – Laptop HP 250 G3

Laptopul HP G3 are o reducere de peste 400 de lei și în plus vine cu un cadou surpriză de la eMAG. Laptopul are procesor Intel Core i3 de 1.7 Ghz frecvență Haswell, 15.6 inch, 4 Gb memorie internă. Toate detaliile și prețul le găsiți AICI.

Revoluția Prețurilor eMAG – Laptop Lenovo Idea Pad G50-80

Laptopul Lenovo IdeaPad este unul de exceție și acum beneficiază și de o reducere de 14% în cadrul promoției de la eMAG. Laptopul are un spațiu de stocare foarte generos de 1Tb, procesor i5 și rezoluția ecranului Full HD. Oferta completă e disponibilă AICI.

Revoluția Prețurilor eMAG – laptop Asus

Un alt model de laptop cu reducere de 23% din preț este Asus X555LA care e dotat cu procesor Intel Core i3 de 2 Ghz și este unul dintre cele mai avantajoase laptopuri din promoție. În plus, laptopul are 4 Gb memorie și 500 Gb HDD. Oferta completă este AICI.

Revoluția Prețurilor eMAG – alte oferte

O serie de ACCESORII LAPTOP au reduceri uriașe. Lista produselor o găsiți AICI.

Pentru cei care sunt în căutarea unei configurații DESKTOP PC foarte avantajoasă, aveți o listă întreagă de oferte AICI.

Lista cu MONITOARE la reducere o găsiți AICI.

O serie de COMPONENTE PC au reduceri de 50%. Consultați ofertele AICI.

Mai multe PERIFERICE PC la ofertă pot fi găsite AICI.

SERVERE ȘI RETEȚISTICĂ – toate reducerile sunt AICI.

Prețuri foarte avantajoase pentru IMPRIMANTE ȘI SCANNERE găsiți AICI.

O serie de produse de BIROTICĂ, PAPETĂRIE ȘI RECHIZITE ȘCOLARE au reduceri de 50%. Le găsiți AICI.

Revoluția Prețurilor eMAG – TV, FOTO, ELECTRONICE

Foarte multe televizoare, camere foto DSLR, videoproiectoare și multe altele sunt disponibile pentru câteva ore de reduceri de până la 50%. Toate ofertele sunt disponibile AICI.

Revoluția Prețurilor eMAG – Televizorul Smart LED Philips

Televizoarele inteligente sunt la mare căutare în acest moment, iar eMAG vine cu o reducere de 27% pentru televizorul Smart LED Philips cu diagonală de 80 cm și rezoluție Full HD. Prețul este unul excelent și îl puteți consulta AICI.

Revoluția Prețurilor eMAG – Televizor LED Sony

Modelul de televizor LED Sony Bravia cu diagonală de 102 cm are una dintre cele mai mari reduceri de la eMAG în această perioadă. Prețul are un discount de 30%  și redă imagini la o rezoluție excelentă Full HD. Oferta completă poate fi consultată AICI.

Revoluția Prețurilor eMAG – Televizor Sharp

Un televizor cu o reducere foarte mare dar și cu o diagonală extrem de generoasă de 125 cm este disponibil de la producătorul Sharp. Rezoluția la care redă imaginile acest televizor este Full HD, iar prețul are un discount de 32%. Oferta completă este AICI.

Revoluția Prețurilor eMAG – Aparat foto NIKON

Nikn COOLPIX P 530 are un senzor de 16.1 Mp și beneficiază de una dintre cele mai mari reduceri din întreaga campanie. 40% discount pentru acest aparat foto, iar oferta poate fi consultată AICI.

Revoluția Prețurilor eMAG – DSLR Canon

Aparatul foto DSLR Canon EOS 100D are un senzor foarte bun de 18MP și e dotat cu obiectiv EF-S de 18-55 mmDC. Prețul acestui DSLR este unul foarte avantajos după ce i s-a aplicat un discount de 37%. Oferta completă este AICI.

Revoluția Prețurilor eMAG – alte oferte

Toate ofertele la televizoare cu reducere 50% o puteți consulta AICI.

Mai multe aparate foto și video cu reduceri mari găsiți AICI.

Oferte pentru sisteme HOME CINEMA, AUDIO ȘI MEDIAPLAYERE găsiți AICI.

O serie de ACCESORII TV cu reduceri mari pot fi consultate AICI.

Pentru cei interesați de VIDEOPROIECTOARE ȘI ACCESORII consultați oferta de AICI.

Chiar și CĂȘTILE AUDIO au reducer de 50% și le găsiți AICI.

Cei care doresc EBOOK READERE, PLAYERE ȘI BOXE PORTABILE există o serie de discounturi mari pe care le găsiți AICI.

Revoluția Prețurilor eMAG – Electrocasnice

Produsele electrocasnice au reduceri fabuloase. De la mașinile de spălat rufe, uscătoare, frigidere și aragazuri, până la espressoare și cafetiere sau aparate pentru bucătărie. Toate le găsiți AICI.

Revoluția Prețurilor eMAG – Mașina de splat rufe 6th Sense Whirlpool

Mașinile de spălat rufe de la Whirlpool sunt renumite pentru calitatea lor. Acest model de mașină de spălat rufe beneficiază și de o reducere de 27% din preț, are 1000RPM, 6 kg capacitate de încărcare, display LCD și consum redus. Oferta completă este AICI.

Revoluția Prețurilor eMAG – Mașina de spălat rufe SLIM Samsung

Pentru casele cu spațiu restrâns această mașină de spălat rufe este o adevărată minune. În ciuda dimensiunilor reduse, Samsung SLIM are 1200 RPM și capacitate de încărcare de 6 kg. În plus, este acoperită cu un strat de inox și face parte din clasa energetică A++. Prețul redus cu 27% este disponibil AICI.

Revoluția Prețurilor eMAG – Mașina de spălat rufe SLIM Arctic

Producătorul din România Arctic are o ofertă cu 28% reducere din preț pentru modelul SLIM de mașină de spălat rufe. Această mașină are capacitate de încărcare 5 kg, 800 RPM și clasă energetică A+. Prețul poate fi consultat AICI.

Revoluția Prețurilor eMAG – Frigider Arctic

Tot de la Arctic este disponibilă combina frigorifică dotată cu 2 uși și volum de 295l. Are o înălțime de 185 Cm și face parte din clasa energetică A+. Oferta completă cu o reducere de 23% o găsiți AICI.

Revoluția Prețurilor eMAG – Combina frigorifică Samsung

Frigiderul de la Samsung e dotat cu două uși, are funcția Full No Frost și un volum de 310l. Frigiderul are o reducere de 20% din preț și face parte din clasa energetică A+. Toate detaliile sunt disponibile AICI.

Revoluția Prețurilor eMAG – Frigider Whirlpool

Unul dintre cele mai avantajoase frigidere disponibile la ofertă cu reducere de 20% din preț este cel de la Whirlpool 6th Sense cu capacitate de 370l, două uși, clasa energetică A+ și înălțime de 201 cm. Oferta completă o găsiți AICI.

Revoluția Prețurilor eMAG – Aragaz Star Light

Aragazul Star Ligh are o reducere fabuloasă de 24% fiind foarte accesibil pentru orice buzunar. E otat cu 4 arzătoare pe gaz și e dotat cu siguranță plită și cuptor. Prețul poate fi găsit AICI.

Revoluția Prețurilor eMAG – Aragaz Arctic

20% reducere pentru aragazul de la Arctic care este pe gaz și e dotat cu un dispozitiv de siguranță conform celor mai noi norme. Oferta completă o găsiți AICI.

Revoluția Prețurilor eMAG – Aragaz electric Hansa

Vă propunem și un model de aragaz electric, dotat și cu un cuptor tot electric de la Hansa. Aragazul are un preț avantajos și o reducere de 23% și mai e dotat cu Grill și 4 zone de gătit. Prețul poate fi consultat AICI.

Revoluția Prețurilor eMAG – alte oferte electrocasnice

Toate ofertele disponibile la MAȘINI DE SPĂLAT RUFE ȘI USCĂTOARE pot fi consultate AICI.

Mai multe APARATE FRIGORIFICE au reduceri foarte mari pe care le găsiți AICI.

PACHETE INCORPORABILE la aragazuri și cuptoare găsiți AICI

Pentru cei care vor să salveze spațiu în casă, o serie de discounturi uriașe sunt disponibile pentru INCORPORABILE. Le găsiți AICI.

MAȘINILE DE SPĂLAT VASE au și ele reduceri foarte mari care sunt disponibile AICI.

Pentru o serie de ARAGAZURI, HOTE ȘI CUPTOARE CU MICROUNDE consultați oferta de AICI.

Multe MIXERE, TOCĂTOARE ȘI ROBOȚI DE BUCĂTĂRIE beneficiază de reduceri mari pe care le puteți consulta AICI.