MENIU

Uite ce cântăreață româncă a fost desemnată „Artistul lunii” în AMERICA

Că suntem un popor plin de oameni talentați se știe în toată lumea, lucru cu care ne mândrum. De această dată, cea care ne face cinste peste hotare, mai exact în America, este Abigail Budak, cântăreața care a reușit să impresioneze atât de mult încât a fost desemnată “Artistul lunii” de către o revistă importantă.

Artista descoperita de Irina Loghin a lansat piesa “Take me higher”, compusa de Cristian Faur și în SUA. A acordat primul interviu unui post de radio, iar la puțin timp a fost desemnată „Artistul lunii” de Revista Los Angeles 411. http://la411magazine.com/Artist_of_the_Month.php

„M-am bucurat foarte tare pentru acest succes, dar mai ales să aflu că melodia mea a fost cerută de public spre difuzare, după ce am lansat-o la radio Ihart (www. indie100 .com). Acestă nominalizare de „Artistul lunii” a venit pe neașteptate. Știam doar că piesa a avut ecouri bune încă de la primele difuzări, dar titulatura mă onorează”, ne-a declarat Abigail Budak. În urma acestui succes, cântăreața este și mai motivată să continue cariera atât în România, cât și peste Ocean. “Voi continua și în acest an să lansez noi piese atât aici cât și în țara mea natală și voi apela în continuare la compozitori din România”, ne-a mai spus Abigail.

Mai multe articole despre:
abigail budak