MENIU

Te trezești noaptea? Intervalul de nesom spune multe despre ce ai pe suflet

Mulți oameni se trezesc la aceeași oră în fiecare noapte, fără a acorda vreo importanță acestui lucru, punându-l strict pe seama obișnuinței. Chiar dacă, în general, este adevărat, trebuie să știm că uneori există și explicații mai complexe, care ar trebui să ne pună pe gânduri și să ne facă să reflectăm mai atent la ceea ce se întâmplă cu noi.  

Una dintre teorii ar fi că în vis primim mesaje de la o Putere Superioară care ne poate arăta multe despre calea noastră spirituală, potrivit Revista Sufletului.

Te trezești la aceeași oră în fiecare seară? Iată ce înseamnă:

 

Problemele de somn între orele 21:00 și 23:00 sunt un semn de stres.

Acesta este o perioadă normală de culcare pentru majoritatea oamenilor. Dacă vă este greu să adormiți în această perioadă de timp, acest lucru poate indica anxietate și stres excesiv. În acest caz, se recomandă să vă descărcați rezolvând problemele, altfel acestea vor rămâne în subconștient până veți găsi o soluție.

 

Trezirea nedorită între orele 23:00 și 01:00 este un semn de neliniște interioară.

Conform medicinei tradiționale chineze, atunci vezica biliară este activă. Trezirea între aceste ore poate indica o neliniște interioară, iar mantrele pozitive și exerciții de auto-acceptare și iertare vă vor ajuta.

Trezirea nedorită între 1.00 și 3.00 este un semn de furie

 

Acest meridian energetic este asociat cu ficatul. Trezirea în această perioadă este asociată cu furia și cu un exces de energie negativă. Pentru a dormi bine, bea apă rece și relaxează-țe. Ferește-te de vampirii energetici.

 

Trezirea nedorită între 3.00 și 5.00 este un semn că o Putere Superioară vi se adresează

Această perioadă de timp este asociată cu plămânii și sentimentele de tristețe. Dacă te trezești în această perioadă, acest lucru poate însemna că o Putere Superioară vrea să te direcționeze către adevăratul tău obiectiv. Folosiți exerciții de respirație și rugăciunile de mulțumire pentru a vă relua somnul.

 

Trezirea nedorită între 5.00 și 7.00 este un semn al blocajelor emoționale

Această perioadă de timp este conectată energetic cu intestinul gros. Dacă te trezești în acest moment, probabil că experimentezi un fel de blocaje emoționale. Pentru a adormi, întindeți-vă mușchii sau mergeți la baie.

 

Dacă învățăm să observăm și să ascultăm ceea ce încearcă să ne transmită corpul nostru, pe toate canalele, putem îmbunătăți atât aspectele fizice, cât și cele spirituale ale vieții noastre.

Mai multe articole despre:
trezire noaptea nesomn insomnei somn vise