MENIU

Târgul de turism și oferta de nerefuzat de 1 euro

Târgul de turism și oferta de nerefuzat de 1 euro

Prin prisma mediatizării, vedeta ediției de primăvară a Târgului de Turism al României a fost oferta de 1 euro pentru o cazare de 7 nopți în insula Corfu. La o simplă căutare pe internet, nu ai șansa de a găsi astfel de „chilipir” nicăieri în altă parte în lume. Ba din contră ești atenționat că o ofertă prea ieftină poate fi un „scam” și trebuie să stai cât mai departe de ea.

Locația oferită la mare reducere, mai precis gratis publicului amator de călătorii low-cost, este Vila Irida din Paleokstritsa, Corfu, neclasificată. Ofertele altor furnizori pentru aceeași pensiune sunt de cel puțin 10 ori mai mari decât cea de 0.28 eur/zi promovată la târg.

Review-urile turiștilor care au vizitat-o și au postat pe un binecunoscut portal românesc de testimoniale de călătorii, scot la iveală mizeria din camere și de pe holuri. Și asta nu e tot. Pe lăngă murdăria pe care trebuie să o înfrunte, turiștii cazați aici au parte și de mici vietăți care zburdă nestingherite pe pereții pensiunii (șopârle sau păienjeni) și nu numai. Toate aceste relatări, ar trebui să determine turoperatorii onești să nu mai includă această locație în circuitele lor turistice.

Citește continuarea pe paginadetravel.ro

Mai multe articole despre:
vacanta 1 euro oferta corfu agentie de turism