MENIU

Sute de mesaje pe Facebook Realitatea legate de Iohannis: "Îl bănuiesc de...". Ce scriu cititorii

Pe pagina de Facebook Realitatea.net, la un editorial scris de jurnalistul Dan Vasile pe tema afirmațiilor făcute de Iohannis aunci când a desemnat-o premier pe Viorica Dăncilă ("Am decis să dau PSD-ului încă o șansă"), au fost postate sute de comentarii.

Noi citim ce scrieți voi. Pluralismul opiniilor exprimate civilizat și principiul interactivității sunt elemente de care ținem mereu cont.

De aceea, publicăm și opiniile în care voi aveți alte păreri.

Unul dintre mesajele postate pe pagina de Facebook Realitatea a adunat cele mai multe like-uri. Îl redăm mai jos.

"Putini inteleg jocul lui Iohannis. Extra-sansele date PSD-ului ataca acid exact radacinile si fundatiile acestui partid corupt pana in maduva oaselor (PSD). Strategia lui Iohannis se bazeaza pe rabdare si pe educarea exact a electoratului PSD, sa nu mai fie electoratul PSD, vazand ce gogomanii sunt in stare sa faca, desi li se dau sanse dupa sanse. E un joc inteligent si ASCUNS! 

Nu e acelasi cu jocul vizibil si violent facut de Basescu (in mod traditional). E alta specie de joc politic si se bazeaza pe modificarea ADN-ului viziunilor politice fundamentale ale poporului roman dinspre un asistentialism de stanga spre o viziune mai deschisa, mai plina de initiativa si mai antreprenoriala de dreapta!

Nu sariti cu acuzatii la adresa lui, eu il banuiesc de istetime deosebita! Il suspectez pe Iohannis de inteligenta profunda!", a scris Valeriu Cezar.

"A fost șah la președinte, iar mutarea lui Iohannis a fost corectă. Nu ușoară, nu cu surle și trâmbițe, nu cu spume la gură. Iohannis nu a avut de ales. A evitat riscul suspendării - iminent, la cel mai mic pas “greșit” - și rămâne acolo unde trebuie pentru a putea opri asaltul împotriva statului de drept. Daca refuza propunerea, lua niște like-uri pe Facebook, dar era suspendat si câștiga al doilea mandat cu ușurintă", a scris și Ivas Ovidiu.

Poți să comentezi și tu aici!

Citește aici editorialul jurnalistului Dan Vasile!