MENIU

Surpriza uriașă din testamentul lui Pele. Un moștenitor neașteptat ar putea primi o sumă consistentă

Surpriza la punerea în executare a testamentului legendarului fotbalist Pele. Datele de ultimă oră depuse de avocați indică faptul că un nou succesor, de care ceilalți nu știau mare lucru până acum, ar putea benefica de o parte din averea celui supranumit "Regele fotbalului".

Avocatul ultimele soții a lui Pele, cea de-a treia, a precizat că testamentul triplului campion mondial menţionează posibilitatea ca acesta să aibă o fiică nerecunoscută care ar putea revendica o parte din cei 70% din bunurile rămase şi supuse succesiunii între cei 7 copii ai fostului mare jucător, potrivit AFP.

 

Resul de 30% din avere îi revine ultimei soţii, Marcia Cibele Aoki, printre care "obligatoriu" casa în care locuiau la Guaruja, o staţiune balneară din Sao Paulo.

 

În ceea ce privește "fiica secretă", avocatul a ptrecizat că recunoaşterea acesteia va depinde de un test ADN, care însă nu a putut fi efectuat lui Pele din cauza pandemiei şi a stării sale de sănătate.

"Femeia în cauză este o braziliancă, care solicită să fie recunoscută drept fiică a lui Pele şi despre care nu ştim mare lucru, dacă a sesizat deja justiţia pentru o recunoaştere a paternităţii", a adăugat avocatul.

În septembrie 2022, un tribunal din Sao Paulo i-a ordonat lui Pele să se supună unui test ADN, conform site-ului G1. Femeia în cauză ar fi al optulea copil al legendarului fotbalist, care a fost căsătorit de trei ori şi a recunoscut oficial şapte copii.

 

 

 

Mai multe articole despre:
pele testament mostenitori fiica secretar