MENIU

Schimbarea Netflix care privește toți românii! Mare atenție la noul preț!

De peste trei ani, românii se bucură de Netflix la fel ca toți cei din Occident. Doar că prețurile nu sunt la fel și acum compania lucrează la un nou tip de abonament. Ca să îți faci o idee despre ce înseamnă România pentru Netflix, în 2018, românii plăteau 0,00224 dolari per titlu disponibil. Și acum compania încearcă tot felul de soluții să câștige și mai mulți clienți. 

Conform celor mai noi informații despre politica de preț a Netflix, compania testează un alt tip de abonament pentru utilizatorii români. Pe lângă cele trei planuri pe care Netflix le oferă în mod obișnuit, Basic, Standard și Premium, pe telefoane și tablete a mai apărut o opțiune. Aceasta se numește Mobile.

Costă 3,99 euro și are cele mai puține beneficii dintre toate. După cum ți-ai dat seama, opțiunea îți oferă o abonare exclusivă pentru telefon și tabletă.

Dacă alegi planul Mobile, te vei putea uita la filme și seriale numai pe telefon sau tabletă. Pe desktop sau televizor, Netflix nu va funcționa. Sau nu va funcționa cu acest tip de abonament.

De asemenea, nu vei beneficia de vizionare simultană pe mai multe ecrane, deci vei putea folosi doar un singur dispozitiv odată. Asta nu e chiar o problemă prea mare, pentru că nici cel mai ieftin abonament nu oferă mai mult. De altfel e evident: plătești mai mult, primești mai mult. 

Ce opțiuni ai disponibile pe Netflix

Dacă opțiunea Mobile va fi activată, calitatea va fi HD, cel mult, nu Full HD sau 4K. Dar pe ecranul unui telefon nici n-ai nevoie de mai mult. În rest, abonamentul funcționează similar celorlalte. Vei avea acces nelimitat la seriale și filme. Mă rog, nelimitat pentru cele disponibile în România, pentru că românii n-au acces la tot ce au și cei din SUA, de exemplu. 

Netflix a comentat noul abonament și a spus că, de multe ori, testează tipuri diferite de abonament. „Acest test nu va fi văzut de toată lumea și am putea să nu implementăm niciodată aceste planuri în afara testelor", a declarat compania.

La începutul lui 2019 au existat zvonuri potrivit cărora abonamentele de pe platformă ar urma să se scumpească. În prezent, cel mai ieftin abonament de pe Netflix costă 8 euro, pentru următorul plătești 10 euro, iar cel mai scump te duce la 12 euro. Acesta îți aduce, bineînțeles, și cele mai multe beneficii. Cu siguranță prețurile vor crește, dar încă nu-i nimic oficial. 

Sursa

Mai multe articole despre:
internet serial show netflix