MENIU

SCANDALOS! Adriana Bahmuteanu, urmarita pas cu pas de indivizi necunoscuti!

Trei masini o fileaza non-stop pe Bahmuțeanca! Vedeta a crezut că sunt paparazzi, dar acum se sperie crezând că sunt agenți pusi pe urmele ei, de Silviu Prigoana. Adriana Bahmuteanu a reusit ieri sa castige custodia copiilor pana la finalizarea divortului de Silviu Prigoana, insa cosmarul continua pentru ea.

Adriana nu mai este terorizata de gandul ca fostul sot ar putea sa vina pe nepusa masa si sa-i ia copiii, pentru ca acum are o decizie judecatoreasca de partea ei. In schimb, vedeta s-a plans unor apropiati ca este hartuita de indivizi necunoscuti despre care crede ca ar fi fost angajati de Priogana.

„Adriana are mereu pe urmele ei trei masini care o urmaresc. Sunt trei Logan-uri care o urmaresc pe rand. La volan este intotdeauna un individ fara insotitori. Prima oara s-a gandit ca sunt paparazzii, dar cand a vazut ca nu apar nicaieri fotografii cu ea din locurile pe unde s-a dus, si-a dat seama ca sunt detectivi particulari pusi pe urmele ei de Silviu. E sigura de lucrul asta, mai ales ca Prigoana a mai trimis oameni dupa ea si cu alte ocazii”, a declarat o prietena a Adrianei Bahmuteanu, pentru wowbiz.ro

sursa foto: wowbiz.ro

Mai multe articole despre:
Silviu prigoană