MENIU

SACRIFICIU de vedetă! A slăbit 27 de kilograme ca să defileze pe podium

Elyse Taylor

Acum opt luni, fotomodelul Elyse Taylor a născut o fetiță . Normal, ca orice Îngerasș Victoria's Secret care își iubește cariera, Elyse a dat jos imediat toate kilogramele pe care le luase în timpul sarcinii!

Elyse a slăbit nici mai mult, nici mai puțin de 27 de kilograme! Secretul ei? Multă determinare: „Am încercat diferite diete și acum o urmez pe cea care ține cont de grupa de sânge. Corpul meu s-a schimbat pentru că, în mod normal mănânc numai salate și beau sucuri. În plus, a fost epuizant [sportul obligatoriu]”, scrie euforia.tv.

Înainte de sarcină, Elyse făcea o oră de pilates și 30 de minute de cardio zilnic! 

Cât despre dieta pe care a urmat-o pentru a slăbi, regimul bazat pe grupa de sânge pornește de la teoria că grupa de sânge afectează valorile nutriționale pentru fiecare individ. Tipul A are nevoie de cât mai multe produse vegetarine, tipul B ar trebui să evite puiul și să consume legume, lactate degresate și ouă, tipul AB trebuie să renunțe la cafeină și alcool în favoarea tofu, fructe de mare și lactate. Iar tipul O ar trebui să stea departe de cereale și lactate.

Mai multe articole despre:
podium sacrificiu a slăbit