MENIU

Remediu foarte simplu pentru psoriazis si alergii

Remediu foarte simplu pentru psoriazis si alergii

Psoriazisul este o afectiune cutanata care nu se vindeca niciodata. Insa ea poate fi tinuta sub control, astfel incat bolnavul va avea o viata normala.

Datorita proprietatiilor extraordinare, aloe vera este un bun tratament impotriva psoriazis-ului si a tuturor eruptiilor cutanate. Iata ce trebuie sa faceti. Luati o bucata din planta, rupeti-o pe jumatate si aplicati gelul care se scurge din ea direct pe zona afectata. Veti observa in scurt timp cum toate problemele vor fi rezolvate, scrie BZI.ro.

Pe langa aceasta miraculoasa actiune a aloe vera, trebuie sa reamintim si faptul ca aceasta planta miraculoasa sustine functia imunitara datorita celor 23 de peptide continute, accelereaza si reglementeaza metabolismul, purifica organismul de toxine, are efect antiseptic (distruge bacteriile, virusurile si ciupercile), dezinfecteaza ranile si previne infectiile, stimuleaza procesul de reinnoire a celulelor, contribuie la functionarea optima a sistemului digestiv si ofera intregului organism o stare generala de echilibru.

Mai multe articole despre:
alergii Aloe Vera psoriazis