MENIU

Reacţia ŞOCANTĂ a unui tânăr când iubita l-a anunţat că e însărcinată. Familia e îngrozită

Jayden Parkinson

Povestea de iubire dintre Ben Blakeley, 22 de ani si Jayden Parkinson, 17 ani, s-a incheiat tragic dupa ce tanara si-a anuntat iubitul ca e insarcinata. Ben Blakeley, 22 de ani si Jayden Parkinson, 17 ani, din Marea Britanie, traiau o dragoste cu nabadai. Cei doi indragostiti se certau des, acum erau impreuna, acum nu erau. Pentru a-l face sa se intoarca la ea, tanara il santaja deseori pe iubit spunandu-i ca a ramas insarcinata, scrie kanald.ro.

Pentru ca certase din nou cu iubitul ei, Jayden Parkinson l-a anuntat din nou ca este insarcinata, asigurandu-l ca de data asta sarcina e pe bune. In plus, tanara l-a amenintat ca va posta pe conturile de socializare ale lui Ben Blakeley imagini si materiale video cu ei in ipostaze indecente.

Conform declaratiilor sale, Ben Blakeley a mers sa se intalneasca cu iubita lui pentru a lamuri lucrurile. Tanarul a rugat-o sa-si faca un test de sarcina chiar in fata lui. Lucrurile au degenerat rapid intr-un conflict care s-a incheiat cu moartea tinerei. Anchetatorii au declarat ca fata a fost stransa de gat de iubitul ei.

Ben Blakeley neaga acuzatiile de crima. El sustine ca moartea tinerei a fost doar un accident. A recunoscut ca a strans-o de gat, insa sustine ca era vie cand a lasat-o sa cada pe jos. Conform spuselor sale, tanara a incercat apoi sa fuga de el, dar s-ar fi impiedicat si ar fi cazut peste un pod din apropiere. A murit pe loc.

"Jayden era insarcinata o data la cateva saptamani", a declarat Ben Blakeley la proces, rapoartele autopsiei confirmand ca tanara nu era insarcinata. Barbatul a povestit ca a intrat in panica si a ascuns cadavrul iubitei in mormantul unui unchi de-al sau care decedase cu cativa ani in urma. Tanarul este judecat pentru omor calificat, profanare de cadavre, obstructionarea justitiei, precum si pentru infractiunea ca a privat familia victimei de o inmormnatare crestineasca.

Mai multe articole despre:
crimă însărcinată Jayden Parkinson