MENIU

ȘOCANT! Raluca de la BAMBI a apelat la terapia VAMPIR

Noul tip de tratament pentru umplerea ridurilor faciale se numește VAMPIR. Terapia poartă acest nume datorită tehnici prin care propriul sânge se extrage, apoi se reinjectează acolo unde sunt riduri. La această terapie au inceput să apeleze tot mai multe vedete.

În cadrul evenimentului de prezentare al noului tratament de lifting facial bio cu Plasma, susţinut de dr. dermatolog Daniela Căţănaş, jumătatea blondă a trupei Bambi a apelat la injectarea cu bio plasmă obţinută din propriul sânge.Tratamentul se adresează pacienţilor care doresc un lifting facial 100% natural, fără chirurgie, şi care nu doresc injectare de acid hialuronic sau alte substanţe destinate umplerii ridurilor. 

“Ca şi în cazul terapiei PRP - Vampir, principiile active sunt extrase chiar din sângele pacientului şi reinjectate acolo unde este nevoie, de data această sub forma unui gel. Efectul de lifting este imediat iar în plus se obţine o restructurare cutanată puternică prin stimularea de colagen şi înlocuieşte cu success acidul hialuronic şi colagenul ca substanţe de umplere, ceea ce asigură pe lângă efectul de lifting şi “ştergerea” ridurilor şi estomparea cearcănelor”, a explicat medicul Daniela Căţănaş.

Și Nico a apelat la serviciile medicului Cățănaș
Raluca a fost susţinută de sora sa Denisa care a privit atentă întreagul procedeu, de la recoltarea sângelui, centrifugare şi până la injectarea propriu zisă. La eveniment a fost prezentă şi Nico care a apelat şi ea în trecut la serviciile medicului, iar rezultatele, au fost peste măsura așteptărilor.

În cabinetul medicului Daniela Cătănaş, deschis de curând pe str. Puţul lui Zamfir nr 37 se pot face şi alte terapii şi diagnosticări precum dermatoscopia, metodă de diagnostic a aluniţelor, injectări, microdermabraziune, estetică facială şi corporală şi tratamente pentru păr.

 

Mai multe articole despre:
Raluca Trupa Bambi