MENIU

Opt idei de ținute pentru birou

Dacă sunteți în căutarea unor ținute de birou, în acest articol vă prezentăm câteva idei interesante, care poate își fac loc în garderoba voastră.

Întreaga ofertă la ținute office o găsiți LA ACEST LINK.

Cămașă Fofy Anny albă cu motive tradiționale la guler. Alege cămașa albă Anny cu motive tradiționale la guler pentru a-ți completa cu eleganta ținută office sau casual de-a lungul zilei! Bluza are motive tradiționale brodate pe guler, cu ciucurei roșii, contrastând plăcut cu nuanța albă. Croiul include dungi discrete pe bust. Bluza se închide cu nasture perlați negri. Mai multe detalii și întreaga ofertă la ținute office găsiți LA ACEST LINK.

Bluza Fofy Yrene verde elegantă. Bluză verde Irene elegantă completează cu o nuanță rafinată orice ținută în acest sezon! Bluza are aspect cambrat, putând fi purtată la birou. Mânecile sunt decupate și accesorizate cu ciucurei albi discreți. Mai multe detalii și întreaga ofertă la ținute office găsiți LA ACEST LINK.

Rochie LaDonna Selena neagră dreaptă cu buline mari. Pentru zilele în care vrei să adopți un look jucăuș, alege rochia neagră Selena dreaptă cu buline mari albe! Rochia este dreaptă, cu decolteu oval și mâneci decupate și petrecute, pentru a-ți sublinia feminitatea. Imprimeul cu buline albe mari este atractiv. Mai multe detalii și întreaga ofertă la ținute office găsiți LA ACEST LINK.

Rochie Lorelai de zi roșie cu imprimeu zig-zag. Fii dinamică și feminină de-a lungul zilei, purtând rochia roșie Lorelai de zi cu imprimeu zig-zag! Rochia este cloș, cu pliuri maxi pe talie și decolteu oval, pentru a-ți sublinia silueta. Imprimeul în zig-zag pe tonuri de bleu, roz și negru crează un efect inedit. Mai multe detalii și întreaga ofertă la ținute office găsiți LA ACEST LINK.

Rochie Becca ivory de vară cu flori pastelate. Pentru o ținută feminină și sofisticată de-a lungul zilei alege rochia ivory Beeca de vară cu flori pastelate! Rochia este cloș, cu un cordon fals, decolteu în formă de V și mâneci vaporoase. Imprimeul floral în tonuri pastelate contrastează elegant cu nuanța ivory. Rochia poate fi accesorizată cu un cordon detașabil. Mai multe detalii și întreaga ofertă la ținute office găsiți LA ACEST LINK.

Bluza Simoneta cu imprimeu multicolor. Completează-ți cu stil ținuta în acest sezon, purtând bluza Simoneta cu imprimeu multicolor! Bluza are decolteu oval și design asimetric, putând fi purtată în orice context. Imprimeul este urban, incluzând motive florale și estivale în nuanțe multicolore. Mai multe detalii și întreaga ofertă la ținute office găsiți LA ACEST LINK.



Bluză Fofy Macey albă cu floriele roz. Completează-ți cu rafinament ținuta office sau casual de-a lungul zilei, purtând bluza albă Macey cu floricele roz! Bluza este vaporoasă, cu mâneci elastice și se închide cu nasturi perlați la spate. Imprimeul cu floricele roz discrete te binedispune. Bluza are decolteu în forma de V, cu guler. Mai multe detalii și întreaga ofertă la ținute office găsiți LA ACEST LINK.

Fustă Fofy bleumarin cu flori și bulinuțe. Fusta bleumarin cu flori și bulinițe completează cu eleganța și feminitate orice ținută la birou sau la un eveniment! Fusta are aspect conic, cu talie medie și crepeu la spate. Volanul maxi asimetric peste șold crează un efect rafinat. Fusta are flori maxi și bulinuțe crem. Mai multe detalii și întreaga ofertă la ținute office găsiți LA ACEST LINK.

 

 

 

Mai multe articole despre:
haine tinute office haine de birou