MENIU

O femeie a slăbit 68 de kilograme renunțând la 4 alimente

Pentru multe dintre noi, slăbitul echivalează cu acele cure chinuitoare, în care suntem obligate să renunțăm nu doar la micile noastre plăceri nocive (de care suntem conștiente că trebuie să uităm), dar și la alimente sănătoase, excluse însă din diverse rațiuni de dietele cu promisiuni fulger.

Cum să slăbești excluzând doar 4 alimente din dieta ta

Acum cinci ani, Casey Gemmell, din Perth, Australia, cântărea aproximativ 160 de kilograme, dar nu considera neapărat că greutatea sa era o problemă majoră. E adevărat, se străduia intens să schimbe scutecele fiului său, împiedicată fiind de depozitele de grăsime de pe abdomen, dar o serie de fotografii făcute la ziua de naștere a copilului sunt cele care i-au atras atenția că ceva nu era în regulă.

Uitându-se la imagini, Gemmell a gândit: „Asta nu sunt eu, ce unghi îngrozitor”, a declarat ea site-ului today.com. Dar, pe măsură ce fotografiile se succedau, părerea sa începea să se schimbe, mai ales că, la sfârșit, nu a găsit nici măcar una care să o satisfacă.

A înțeles că e momentul să ia măsuri! Cu sprijinul soțului și apucându-se de sport (factori pe care îi consideră esențiali în pierderea în greutate), femeia a slăbit nu mai puțin de 68 de kilograme în cinci ani. Dar schimbarea care a pus cu adevărat capac grăsimii în exces a fost renunțarea la patru alimente: brânză, paste, pâine și sucuri.

Deși ai putea considera că eliminarea celor patru alimente a fost mai ușoară decât curele de slăbire dure, Casey Gemmell te contrazice. Până la vârsta de 33 de ani, ea își conturase obiceiuri alimentare care s-au dovedit destul de greu de înlocuit.

Mai multe pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
dietă alimente