MENIU

Nu s-a mai demachiat timp de o lună. Ce s-a întâmplat este neaşteptat

Un recent experiment efectuat de o tânără scriitoare a stârnit vii comentarii pe internet. Iată ce se întâmplă dacă nu te demachiezi o lună, scrie Unica.ro.

Chiar dacă orice specialist în beauty recomandă curăţarea zilnică a tenului, Erica Tempesta, o tânără scriitoare britanică, a decis să nu dea atenţie acestui sfat şi s-a supus singură unui test controversat. “Am fost curioasă să văd ce se întâmplă dacă renunţ la demachiant”, a dezvăluit Erica Tempesta, într-un articol publicat pe Daily Mail.

Efectul a fost unul incredibil! După o săptămână de la începutul experimentului, mama tinerei a observat o schimbare: “Pielea ta arată minunat. Ce-ai făcut?”. Bineînţeles că atunci când a aflat că Erica nu se demachiase timp de o săptămână a rămas şocată.

În cea de-a doua săptămână în care a renunţat la demachiant şi îşi curăţa faţa doar cu o mănuşă în timpul duşului, Erica Tempesta a observat că tenul ei, care a fost întotdeuna unul acneic, cu probleme, începe să se echilibreze şi excesul de sebuum să dispară.

Mai mult pe Unica.ro

Mai multe articole despre:
ten fond de ten demachiere